Det er fem år siden forrige spill i slåssespillserien Tekken, så tiden har lenge vært moden for en ny runde av The King of Iron Fist Tournament.

Tidlig mandag morgen, norsk tid, annonserte Namco Bandai at Tekken 7 er under utvikling. Avsløringen kom siste dagen under Evolution Championship-turneringen i Las Vegas, melder Eurogamer.

Tekken-skaperen Katsuhiro Harada presenterte en liten teaser for spillet, og fortalte at Tekken 7 skal kjøre på Epics spillmotor Unreal Engine 4, istedenfor at utviklerne skal utvikle en egen spillmotor.

– Kraften og fleksibiliteten gjør at vi kan fokusere på å gjøre Tekken 7 til et så bra spill som mulig, uten å måtte bekymre oss over å bruke tid på å lage en grafikkmotor, sa han.

Videre forklarte spillskaperen at spillmotoren vil bidra til at utviklerne hos Namco Bandai kunne oppnå den visuelle kvaliteten som forventes av et spill til neste-generasjons plattformer og ta det et steg videre. Bruken av Unreal Engine 4 vil også gjøre det enklere å bringe spillet til de plattformene selskapet måtte ønske.

Mer info på Comic-Con

Traileren som ble vist frem er kun en liten smakebit på historien i spillet, og inneholder ikke gameplay. Det ser ut til at familiedrama igjen står på plakaten for spillserien, traileren viser at Kazuya vil ta hevn på faren, seriens store antagonist Heihachi, fordi han tror at Heihachi drepte moren hans.

Lite annet ble avslørt, men på slutten av traileren står det at det vil komme mer informasjon om spillet under Comuic-Con i San Diego 25. juli.

Les også: Topp 5: Slåssespillfigurer

Hva synes du om traileren? Se den her og si din mening i kommentarfeltet!