Vi har fem eksemplarer av denne eksklusive Fargo-lua som Marte har på seg. Du kan vinne den og sesong én av Fargo på DVD! (Foto: Selfie av Marte, NRK P3).
Vi har fem eksemplarer av denne eksklusive Fargo-lua som Marte har på seg. Du kan vinne den og sesong én av Fargo på DVD! (Foto: Selfie av Marte, NRK P3).

Kultfilmen Fargo gjorde stor suksess da den kom i 1996. Filmen ble nominert til syv Oscar-priser og filmskaperne mottok en velfortjent Oscar for beste originale manus.

Filmen handler om en gravid politimester som undersøker en rekke drap, og en bilselger som ansetter to kriminelle til å bortføre kona.

Les også: Historia om kvinna som trudde «Fargo» var ekte

Steve Buscemi og Peter Stormare gjør fantastiske skuespillerprestasjoner som forbryterne, og den kvinnelige hovedrolleinnehaveren mottok Oscar for sin rolle som politimesteren Marge Gunderson.

I 2014 kom serien som er en slags oppfølger til filmen. TV-serien Fargo har sin egen unike historie som utspiller seg i et univers som er en tydelig hyllest til originalen. Serien skal ha avsluttende sesonger med enkeltstående fortellinger, og den første sesongen høstet strålende kritikker da den kom.

Nå er den ute på DVD her i Norge og i den anledning kan du vinne et eksemplar av sesongen og en eksklusiv Fargo-lue!

Konkurransen er nå avsluttet: Vinnerne er Ingela Reppe, Vegard Ulekleiv, Anette Maanefrost, Erlend og Ine Saga og Vegard Soltveit!

Du kan selvfølgelig fortsatt teste dine «Fargo»-kunnskaper – ta quizen her!

[polldaddy type=»iframe» survey=»D4A7B3BCA4C60BB4″ height=»auto» domain=»frontdesken» id=»filmpolitiets-fargo-quiz»]