Idina Menzel gav liv til Elsa i «Frost» og sang den Oscar-vinnende låta «Let it go». Her på den røde løperen før årets Oscar-utdeling. (Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB Scanpix).
Idina Menzel gav liv til Elsa i «Frost» og sang den Oscar-vinnende låten «Let it go». Her på den røde løperen før årets Oscar-utdeling. (Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB Scanpix).

At Disney ønsker å bygge videre på den enorme suksessen til animasjonsfilmen Frost overrasker ikke. Etter å ha vunnet to Oscar-priser og tjent inn nærmere ni milliarder kroner på verdensbasis, tidenes mest innbringende animasjonsfilm, er en oppfølger under planlegging. Tidligere er det kjent at en musikal er på vei, det samme er en julekortfilm som skal vises allerede denne måneden.

Skuespiller Idina Menzel, som gav stemme til snødronningen Elsa, kommenterte kontant oppfølgerryktene i et intervju med den britiske avisa The Telegraph: – Arbeidet er i gang.

ANMELDELSE: Frost – flott norsk Disney-vinter

Norsk turistnæring jubler

– Vi har hatt en økning på nettstedet vårt i USA på 350 prosent. Vi får mer konkrete økonomiske resultater etter hvert, men dette ser bra ut, fortalte Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge til NRK i mars.

Da var også en av de to regissørene bak den populære filmen på besøk i Norge, men ville ikke da gå inn på om det var aktuelt å lage en oppfølgerfilm.

– Vi har ikke snakket om en oppfølger ennå og jeg har ikke tenkt på historien eller hva vi kan gjøre videre med karakterene. Men etter å ha vært et par dager i Norge, tror jeg at vi kan fortelle mange historier, sier Buck.

Klikk under for å se videoanmeldelsen av «Frost».