I denne datategningen har en fan tegnet ansiktet til Chris Pratt på et kjent bilde fra en av de originale «Indiana Jones»-filmene. (Foto: rahzzah.deviantart.com)
I denne datategningen har en fan tegnet ansiktet til Chris Pratt på et kjent bilde fra en av de originale «Indiana Jones»-filmene. (Foto: rahzzah.deviantart.com)

Tidligere blockbusterfranschiser som Ghostbusters og Star Wars er på full vei tilbake til kinolerretene, mens Marvel gjør det skarpt med sine eventyr- og superheltfilmer. Nå melder nettstedet Deadline.com at en gjenoppliving av Indiana Jones-filmene også er på trappene.

Disney kjøpte rettighetene til filmene fra Paramount i 2012. Sist film med Harrison Ford i rollen som arkeologen kom i 2008, da var det ventet at Shia Lebouf ville innta en mer sentral rolle i seriens fremtid.

Han er ikke i søkelyset lenger ifølge Deadline.com, som peker ut Chris Pratt som den skuespilleren Disney ønsker seg til rollen.

ANMELDELSE: Guardians of the Galaxy – evner å underholde

Hollywoods nye favoritt

Pratt har skutt frem som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere etter hovedrollen i fjorårssuksessen Guardians of the Galaxy. Tidligere er han kjent for mindre filmroller, samt syv sesonger som Andy Dwyer i Amy Poehlers komiserie Parks & Recreation.

I år dukker 34-åringen opp i den kommende Jurassic World-filmen, mens han det neste året skal spille inn både en ny versjon av den klassiske westernfilmen De syv uovervinnelige og en oppfølger til Guardians of the Galaxy.

Hva tror du om Chris Pratt som Indiana Jones? Legg inn dine meninger under anmeldelsen av forrige film om eventyrarkeologen.