Spenningsserien The X-Files skremte vettet av en hel generasjon da den så dagens lys i 1993, og fikk oss til tro, eller i hvertfall håpe på at sannheten var der ute.

Etter ni sesonger og 202 episoder av The X-Files ville fansen fortsatt ha mer, og siden avslutningen i 2002 har tilhengerne av serien etterspurt en fortsettelse. Filmen The X-Files: I Want To Believe fra 2008, levde ikke opp til forventningene – X-Files-tilhengerne ville ha serien tilbake på TV-skjermen – og nå er TV-selskapet Fox på gli.

Fox-sjefene Dana Walden og Gary Newman bekrefter nå at de har vært i prat med serieskaper Chris Carter om å gjenopplive den populære serien, melder Entertainment Weekly.

– Det stemmer av vi diskuterer «X-Files». Vi håper å kunne bringe serien tilbake ved et tidspunkt, sa Gary Newman ifølge EW.

Håper å få Duchovny og Anderson ombord
Fox vil ha Gillian Anderson og David Duchovny ombord for en reboot av 'The X-Files'. Her er de på et 'X-Files'-event i 2014. (Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB Scanpix).
Fox vil ha Gillian Anderson og David Duchovny ombord for en reboot av ‘The X-Files’. Her er de på et ‘X-Files’-event i 2014. (Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB Scanpix).

Dana Walden fortalte videre at de ønsker å ha David Duchovny og Gillian Anderson, som spilte Fox Mulder og Dana Scully, med på laget om en relansering av serien blir aktuelt.

– Vi har opprettholdt et godt forhold med Chris, David og Gillian. Vi er håpefulle, men det er vanskelig, sa Walden.

– Skuespillerne er veldig travle, de har mye på gang, og Chris har mange baller i lufta, så det handler om å prøve å finne tiden til det, avsluttet hun.

Topp 5: Sci-fi-TV-serier

Forrige uke ble det klart at en annen kultserie, Twin Peaks, får en fortsettelse. Internett eksploderte da med fans som jublet over seriens tilbakekomst og at Kyle MacLachlan igjen skal innta rollen som agent Dale Cooper.

Les også: Cooper er tilbake

Har du trua på at en «X-Files»-reboot kan bli bra? «I Want to Believe», vil du?