Popstjerna Lady Gaga dukker opp i den femte sesongen av skrekkserien American Horror Story, det avslørte artisten selv på sin Twitter-konto onsdag kveld.

Ryan Murphy- og Brad Falchuk-serien fornyer både skuespillertruppen, sted og tematikk for hver sesong. Etter å ha vært innom både mentalsykehus, heksekunst og sirkus, er et hotell årets overskrift.

Vil beholde Jessica Lange

Rollen blir den første større skuespillerjobben til artisten, som fra før har dukket opp i cameo-roller i flere filmer. Lady Gaga er den første av de nye ansiktene som er annonsert. Bortsett fra et knippe faste skuespillere, som Jessica Lange, fylles hver produksjon med nye skuespillere.

Lange, som har hatt hovedrollen i alle de fire første seseongene, fortalte i 2013 at hun ønsket seg nye oppgaver etter fjerde sesong var over. Serieskaper Ryan Murphy avslørte i fjor høst at hun fortsatt holder mulighetene åpne.

– Jeg tror at om jeg viser henne den rette rollen, så kan det fungere. Det er mitt håp. Jeg sender bestikkelser hver dag!

Hvilken «American Horror Story»-sesong er din favoritt? Del dine meninger i kommentarfeltet under lenkene.

ANMELDELSER AV SERIEN:

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.