Når TV-bransjen feirer seg selv er det selvfølgelig med både glitter og glamour. Stjernene tropper opp i full galla på den røde løperen under den årlige Emmy-utdelingen i Microsoft Theatre i Los Angeles.

PINK, PINK, PINK! Det gikk mye i rosa på den røde løperen i år. Ellers var det en del metalliske stoffer og stramme smokinger. Se alle kjolene i bildegalleriet!

Og hvilke kjoler (og dresser) synes du var finest i år? Si din mening i kommentarfeltet!
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.