3. oktober er det premiere på HBOs nye storsatsing Westworld.

I serien spiller Ingrid Bolsø Berdal en sentral rolle som Armistice – en lojal, men brutal og hensynsløs banditt. Og i dag slapp HBO et nytt bilde av rollefiguren.

LES OGSÅ: Ingrid Bolsø Berdal lander ny storrolle i HBO serie

Serien er en av HBOs storsatsinger, og i andre roller vi finner vi Anthony Hopkins som Dr. Robert Ford, Ed Harris som The Man in Black og Evan Rachel Wood som Dolores Abernathy.

Serieskaper er Jonathan Nolan, bror av stjerneregissør Christpoher Nolan, som tidligere har skrevet novellen bak filmen Memento og vært med på manusarbeidet til Dark Knight-trilogien.

LES OGSÅ: Westworld får premiere i oktober

Ingrid Bolsø Berdal spiller den brutale roboten Armistice i HBOs kommende storsatsing Westworld. (Foto: HBO)
Ingrid Bolsø Berdal spiller den brutale roboten Armistice i HBOs kommende storsatsing Westworld. Her i et tidligere sluppet bilde fra piloten. (Foto: HBO)

Ble utsatt i fjor

Westworld er basert på filmen med samme navn fra 1973, og handler om en fornøyelsespark der menneskelignende roboter med kunstig intelligens skal stå for underholdningen.

Filmen ble skrevet og regissert av Michael Crichton. Han har også skrevet historien om Jurassic Park, og også i denne fornøyelsesparken er det ikke bare lurt å prøve og kontrollere vitenskapen til menneskets forlystelse.

TOPP 10: Seriene vi gleder oss til i 2015 I Seriene vi gleder oss til i 2016

Vi i Filmpolitiet hadde Westworld på topplisten over serier vi gledet oss til i både 2015 og 2016.

I fjor ble vi skuffet da serien ble utsatt, men vi kommer til å følge spent med når serien kommer på skjermen i oktober.

Danske Sidse Babett Knudsen (tv) spiller Theresa Cullen. Her i samtale med Elsie King, spilt av Shannon Woodward. (Foto: HBO)
Danske Sidse Babett Knudsen (tv) spiller Theresa Cullen. Her i samtale med Elsie King, spilt av Shannon Woodward. (Foto: HBO)