P3 Gaming blir bedre kjent med norske e-sportutøvere, og får tipsene som kan gjøre deg bedre! I videoen over forteller Decod, en av Norges beste “Overwatch”-spillere, hva som skal til for å komme til topps i e-sporten.

Sjekk også ut hvordan det gikk da Mikkel møtte Jonathan «Jetpacks» Bergius! Han er en av de fremste “Fortnite”-spillerne her til lands, og har gjort hobbyen til en fulltidsjobb:

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.