Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 19:

Marit Johansen, musikkanmelder

Childish Gambino – “This Is America”

For to dager siden slapp Childish Gambino låta “This Is America”, sammen med en musikkvideo du umulig kan ha unngått. På den tiden videoen har vært ute, har den hustla inn over 33 millioner visninger på Youtube, hvorav halvparten garantert har sett den mer enn én gang – bare for å leite seg gjennom alt av satire, symbolikk og øvrige aktuelle referanser som befinner seg i mesterverket. Genistrek både på video- og musikkfronten. Stay woke!

Anna Nor Sørensen, musikkjournalist

San Mei – “Wonder”

Ah, jeg føler meg så sjukt kul når jeg hører på den låta her. Australske San Mei serverer grunge-gitarer, lette synther og behagelig vokal i idyllisk harmoni.

Amber Mark – “All The Work”

Amber Mark lager noe av den mest sjelfulle popmusikken jeg har hørt på lang tid, men på “All The Work” møtes r&b og klubbmusikk, og det funker bra med den hese stemmen hennes. Låta er tatt fra den nye EP-en Conexão, som også inkluderer en råfin cover av Sades “Love Is Stronger Than Pride”.

Tirzah – “Gladly”

Ouff, råfin soul-ballade med noe deilige bassgreier attåt. Morofakta: låta ligger på 65 bpm, hvilepulsfrekvensen som indikerer topp fysisk tilstand.

Ali Soufi-Grimsrud, musikkanmelder

Lil Halima – “Abstract”

Sheesh, nå snakker vi flotte saker. Lil Halima, et nytt norsk r&b-tilskudd, er aktuell med debutsingelen “Abstract” som i en og samme servering gir oss litt mykt, noe hardt og herlig kantete og rotete trommer a la britisk broken beat. Elsk!

Desiigner – “LA to NY”

Desiigner er ingen døgnflue, rapperen/produsenten har bevist opptil flere ganger at han er mer enn en one hit wonder (“Panda”, ja). “LA to NY”, som er hentet fra ep-en LOD, kommer til å få sine runder på øret, vet jeg. Herlig vibe pluss bakoverlent bass er lik lyst til å bevege hodet side til side.

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!