Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 17:

Anab Ayan Suleiman, musikkprodusent

Channel Tres – “Controller”

Den nysignerte Compton-rapperen/produsenten fra GODMODE (som har house-favoritten yaeji bak seg) slapp denne dansbare saken forrige tirsdag. Kombinasjonen av den sprettende synthen og rapperens dype, nærmest beordrende stemme over beaten er très, très bien.

Ruben Gran, programleder

Lykke Li – “Deep End”

Jeg elsker å settes ut av spill. Å bli fullstendig overveldet fordi musikk låter annerledes og over all forventning enn man hadde turt å håpe. Når Lykke Li går særdeles kledelig urban på denne låta skjer det. Repeaten er real. Om jeg gleder meg til albumet So Sad, So Sexy i juni? Ja jeg gjør det. PS: Her finner du låta anmeldt av P3s anmelder.

Ali Soufi, musikkjournalist

Angelo Reira – “Klokken 3”

Loddefjorden fortsetter å avle frem musikalske godbiter: God mornings Norge er tittelen på Angelo Reiras debutalbum og der finner man en miks av det harde og mjuke, naturligvis knadd sammen av rapperen. Produksjonen er alarmerende på “Klokken 3” og den basstunge låten er av den tyngre sorten hvor Reira rapper åpent og breialt om indre demoner og tingenes tilstand i livet til artisten som forvalter rap-uttrykket vi kjenner til fra Bergen.

Marit Johansen, musikkanmelder

Anemone – “Bout De Toi”

Montreal-baserte Anemone blander psykedelisk sitar og italo-disco sammen til en uimotståelig diamant av en låt. Kan du ikke fransk? Null stress. «Bout De Toi» drives fortrinnsvis av repetitive rytmer og slynger deg ut i en energisk dansehypnose det er vanskelig å komme seg ut av.

Jenny Hval – “Spells”

Alt Jenny Hval tar på blir til gull. “Spells” er fra hennes kommende EP The Long Sleep, hvor låta menneskeliggjør Hval med en mer leken og tilgjengelig tilnærming i form av jazzete toner og et refreng som tilkaller frysningene.

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!