Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 16:

Anab Ayan Suleiman, musikkprodusent

Drake – “Nice For What”

Det ser ut som Toronto-rapperen er i #woke-modus med hans to seneste singler. Oppfølgeren til “God’s Plan” er en oppløftende og klubbvennlig banger for kvinner verden over, og kanadieren har med seg bounce-dronningen Big Freedia fra New Orleans og et tilhørende passende sample fra Lauryn Hill sin “Ex Factor”.

Wolfgang Wee, musikkprodusent og programleder

Chromeo – “Must’ve Been” feat. DRAM

Den umisgjenkjennelige elektrofunkduoen virker å være ustoppelige fortiden, og holder definitivt rundetiden med sin nye “Must’ve Been”, som bør være et fint, lettbeint spor å ta med seg inn i våren.

Ali Soufi-Grimsrud, musikkjournalist

Pac Div – “5 Dolla Bill”

Snakk om å plukke opp tråden seks år senere og fortsatt levere godbiter, a! Raptrioen fra vestkysten har ligget lavt siden ‘12-albumet GMB – foruten gruppemedlem Like, som har produsert sprettent snadder for Lamar og Anderson. Paak de siste årene. Med det utvidede avbrekket får vi høre en sulten gjeng på plate nummer tre, 1st Baptist. “5 Dolla Bill” leker med p-funk-samples og det lyder sommer og mineraler mot isbiter. En sikker vinner.

Anna Nor Sørensen, musikkjournalist

Saba – “SMILE”

Det er vanskelig å plukke ut en favoritt fra det nye albumet til Chicago-rapperen Saba, hele CARE FOR ME er stappa med mektige og emosjonelle beskrivelser om sorg, depresjon og andre mørke sider av livet. “SMILE” peker seg likevel ut, balsam for mine øreganger.

Chaos Chaos – “Pink Politics”

Søstrene i indiepop-duoen Chaos Chaos leverer ei glitrende fin dancepop-låt i form av “Pink Politics”!

Amund Grepperud, radioprodusent

Kali Uchis – “Just A Stranger” feat. Steve Lucy

Uchis samarbeider for andre gang med The Internet-medlem og soloartist Steve Lacy på det strålende debutalbumet Isolation. Resultatet er en nedpå funk-sak som passer vårsola strøkent.

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!