Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Sjekk ut i Spotify og Tidal:
Best akkurat nå (Spotify) | Best akkurat nå (Tidal)

Nye låter uke 51:

Yung Lean – “Crystal City” ft. A$AP Ferg

Det svenske fenomenet Yung Lean fortsetter i sitt merkelige univers hvor det tidvis kan virke som om målet er å synge med autotune og klare lure den til at det blir surt. Mørkt, slapt, men sykt fengende og enerverende. Han har også med seg A$AP Ferg på godlåta “Crystal City”, som du finner på Yung Leans andre miksteip Frost God som ble gitt tidligere i desember.
Eirik Havelin

Post Malone – “Too Young”

Man ble imponert da “White Iverson” ble lagt ut på internettet for et par år siden. Men at den sangrappende texaneren hadde dette i seg, den så jeg ikke komme. “Too Young” er hentet fra debutalbumet Stoney. Blandingen av hiphop- og pop- og r&b-elementer gjør seg veldig bra i Post Malones musikalske univers. En god vokalist med melodisk teft.
Ali Soufi

Kid Cudi – “By Design” ft. Andre Benjamin

Kid Cudi tenker utenfor boksen, og godt er det. “By Design” (co-produsert av Pharrell) er gjestet av André 3000: Herlig vindskjeivt, elektronisk og rytmisk. Rapperen leverer godt igjen på albumfronten. Passion, Pain & Demon Slayin’ er en supersolid sak som fortjener en plass i din spilleliste.
Ali Soufi

Join The Riot – “Reunion”

En akkurat passelig porsjon virkelighetsflukt, kledd opp i spretten synth og digge rytmer. Saksofonsolo blir det også, så da er vel egentlig alt i boks?
Eli van der Eynden

Niko The Kid – “Wasting My Time” ft. BRAVE

Lei av all julemusikken? Ta en dansepause med Niko The Kid og BRAVE på øret. Atlanta-produsenten leverer en hodenikkende og fotvrikkende låt med både pop- og garage house-vibber i bunn.
Anna Kristine Valderhaug

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!