Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 50:

Leon Else – “Dance” (Oliver Remix)

Lun og funky nu-disco fra øverste hylle, som tilfeldigvis også er min favorittlåt akkurat nå!
Wolfgang Wee

DVBBS – “Not Going Home”

Kanskje mest kjent som en hissig EDM-act, gjør nå en helomvending, ala Chainsmokers, med å lage glimrende popmusikk.
Wolfgang Wee

The-Dream – “Lemon Lean”

Det er lett å la seg imponere av CVen til The-Dream, eller Terius Youngdell Nash som r&b-helten faktisk heter. Til eksempel: Bare i 2016 har han på et eller annet vis vært delaktig i The Life of Pablo, Anti, Lemonade og A Seat at the Table. Med andre ord en god del av de aller viktigste hiphop- og r&b-utgivelsene fra amerikansk hold, med trykk på sistnevnte sjanger. Han har leverer på høyt nivå som soloartist, og. “Lemon Lean” er klassisk The-Dream på alle måter: Spretten, slick r&b med slepende trommer og bass.
Ali Soufi

Myra – “Hold an”

90s r&b-vibe fra vår egen vestkyst, der altså. 21-åringen rapper godt og lavmælt over denne melodiske, svale saken. Vi følger med videre, vi.
Ali Soufi

Nils Bech – “O Helga Natt”

En av de verste tingene med å jobbe i P3, er å sitte omtrent fem meter unna Skam-redaksjonen i luftlinje, uten å vite noe mer enn Gud og hvermann om hva som skjer. På fredag holdt jeg (og omtrent 1000 % av Norges befolkning) pusten, da Isak løp til tonene av den overjordisk vakre stemmen til Nils Bech.
Eli van der Eynden

Elbow – “Magnificent (She Say)”

Når verden går sånn rimelig stødig og stabilt åt skogen, er vi mange som skulle ønske at vi var hun lille jenta som sa at alt kommer til å bli helt fantastisk. Og, ikke minst: trodde på det.
Eli van der Eynden

Killer Kid Mozart – “Closure” (Ukas Urørt)

“Closure” er en fantastisk aggressiv powerpop­-låt. Stor desperasjon i både vokal og tromming, levende dynamikk og deilige brekk å hvile seg på, opptil flere catchy riff og en ryggmarggjennomtrengende gitarsolo som sitter fast for godt når den først trenger inn. Killer Kid Mozart er en favoritt!
Urørt-redaksjonen

Fetty Wap “Like A Star” feat. Nicki Minaj

Endelig byr New Jersey rapperen Fetty Wap på mer hypermelodisk rap-musikk. “Like A Star” skinner til de grader, og blinker ekstra til når Nicki Minaj lekende lett legger noen frekke linjer over reggae-beaten.
Ida Eline Tangen

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!