Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 22:

Kaytranada – “Vivid Dreams” ft. River Tiber

Kaytranadas ferske LP 99,9% er stappfull av låter som bør ligge spredt utover alle spillelistene dine med “sommer” og “grillings” i navnet. Av de femten låtene på LPen er det flere som peker seg ut som favoritter, som for eksempel “Track Uno”, “Together” med Aluna George og “Glowed Up” med Anderson .Paak. Men liker du sinte melodilinjer servert på en snill og klubba godfølelig måte er “Vivid Dreams” låta. Med seg på denne levende drømmen har Kaytranada fått med seg River Tiber som, nokså ukjent, er samplet på Drakes “No Tellin'”.

Ulla Kristine Rafaelsen

Jenny Hval – “Female Vampire”

Hval slipper albumet Blood Bitch i september. Bare tittelen er grunn til å glede seg. Idet du hører denne første singelen derfra er det liten tvil om at det musikalske også er på stell. Like deler kulde og pulserende varme omgir deg på den lille visitten i klubbland, hvor det er like skremmende som mildt euforisk å slippe seg løs på dansegulvet.

Ruben Gran

Kyle Craft – “Balmorhea”

Sub Pop-debutanten fra Louisiana skal først og fremst ha tilbragt oppveksten med å fange klapperslanger og alligatorer. Heldigvis – for oss – ble det slutt med kjæresten etter mange år i voksen alder, som resulterte i at han begynte å jobbe skikkelig med musikken sin. Da får vi tilbringe sommeren med perler som denne sørstatsosende og tradisjonsrike rakkeren. Fellesferiekøene blir en lek i år.

Ruben Gran

Axwell & Ingrosso – “Thinking About You”

Den svenske stjerneduoen, også kjent som 2/3 av Swedish House Mafia, har nylig most ut sin nye sommerlåt, hvor de blander 90-talls bigbeat med det populære «Major Lazer»-soundet.

Wolfgang Wee

YG – “Why You Always Hatin?”

Still Brazy, oppfølgeren til 2014s glimrende vestkystgodispakke, My Krazy Life, er like rundt hjørnet. Compton-rapperen leverer en festvennlig singel i form av “Why You Always Hatin?” med drahjelp fra raphåpet Kamaiyah og Torontos store sønn, Drake. En langfinger til haters over en vuggete partybanger.

Ali Soufi

Chance The Rapper – “All We Got”

Chance the Rapper slapp i midten av mai sitt fjerde album Coloring Book. Den sjelfulle platas første spor heter “All We Got” og er en brass- og 808-drevet låt med masse energi, følelser og Kanye på refrenget. Med smarte fraseringer, sylspisse detaljer og masse kjærlighet for musikk og organiske instrumenter er dette virkelig en låt for musikkelskere.

Adiele Arukwe

Skepta – “Numbers”

Det er ikke lenge side Skepta slapp det etterlengtede albumet Konnichiwa. Den britiske grimeartisten som nylig ble signert til Drakes plateselskap OVO Sound samarbeider blant annet med legendariske Pharrell Williams på denne skiva. Resultatet på det ble låta “Numbers” som er en deilig og relativt rolig låt med beskjeden beat og karakteristiske bongotrommer som vi så godt kjenner fra Williams produksjoner.

Adiele Arukwe

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!