Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 18:

Astrid S – “Hurts So Good”

Hele Norges Astrid S omkranses av seige synther, sterke pop-melodier og et dryss r’n’b-magi det lukter internasjonal kvalitet av. Om to uker kommer EP-en, og denne låta er et godt argument for å glede seg enda litt mer.

Eli van der Eynden

Veronica Maggio – “Vi mot världen”

Plateaktuelle Maggio leverer en god porsjon fengende, svensk popdesperasjon. Raffe gitarriff, eksplosive refrenger, maggiosk attityd og et aldri så lite innslag av bølgende 80-tallsnostalgi i broa. Særlig mer kan vel neppe be om.

Eli van der Eynden

Leslie Tay – S&S

Et av høydepunktene fra Bylarm i år var uten tvil den svenske rnb-gutten Leslie Tay. Kun flankert av en dj, trollbandt han publikum og for en rekke låter han fremførte. Alle var potensielle hits, men høydare var uten tvil “S&S” (Sex & semester). Låten starter med litt pianospilling, bygger seg videre opp på en sløy beat og passer perfekt nå som det er sommer i lufta. Skru opp volumet og la klærne falle.

Andrew Mukuria

Julie Bergan, Christine Dancke, Stella Mwangi, Izabell, Bendik, Silvana Imam – “Attitudeproblem (Remix)”

På under en knapp uke har remixen av Karpe Diems låt “Attitudeproblem” snurret over 150 000 ganger på Youtube. Nå er det frekke kuttet endelig kommet på Spotify. Jentene viser muskler og leverer Norges aller første rapkollaborasjon med kun kvinnelige utøvere. Historisk og tøft!

Adiele Arukwe

Hester V75 – “Sentrum”

Det lover godt allerede ved første øyekast på 115 drømmer-coveret: Utsnittet av Stronger Than Pride-omslaget til den britiske r&b-sjefen Sade teaser og trigger sulten etter sjelfulle beats. Albumet til rapgjengen fra Bergen er supersmooth – “Sentrum” bekrefter dette.

Ali Soufi

Snoop Dogg – “Late Nights”

Jeg liker Snoop i denne formen. Tankene vandrer til Snoop-albumet Blue Carpet Treatment, som fyller ti år i år. Rolig, tåkete og digg produsert av Mike WiLL Made-It – og veldig kledelig for den aldrende og produktive rapsjefen fra Long Beach.

Ali Soufi

Sekuoia – “Someone’s Problem”

Dansken har laget den smekreste elektroniske musikk i flere år nå, men annonserte for kort tid siden at han til høsten endelig albumdebuterer. Denne stemningsladde godbiten kommer til å sette fyr på både headset og dansegulv flere ganger innen den tid.

Ruben Gran

Dowsing – “Wasted On Hate”

Okay. Chicago-bandet har sluppet tredjealbumet sitt, Okay. Det sitter som ei kule for alle med øre for poppa punk eller emo uten sminke. Som dette tette takraset av en energiutblåsning som åpner hele kalaset. Anbefales. Okay?

Ruben Gran

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!