Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 15:

Henrik the Artist – “Lose You”

I forrige uke slapp Henrik the Artist, produsent og medlem av produsentkollektivet Rytmeklubben, ny musikk. På den nye EPen Friendship finner du låta “Lose You” som er en superglad, søt, energisk og tranceinspirert elektronisk perle. Låta oser av farger i lys pastell og barnslighet. Beaten er hoppende, effektene morsomme og harmoniene drømmende. Godt humør-garanti!

Henrik the Artist er ukas DJ hos Ruben neste uke.

Adiele Arukwe

Drake – “Pop Style” ft. The Throne

I forrige uke slapp Drake uventet to helt nye låter. Den ene er en ren maktdemonstrasjon med Jay Z og Kanye som gjester. Låta er trappreget og tung, og viser en litt annerledes og hardere side av Drake, enn den hjerteknuste fløtesangeren som han er mest kjent som.

Adiele Arukwe

Drake – “One Dance” ft. Wizkid & Kyla

Den andre, nye låta til Drake går mer i retning dancehall og afro, noe som er bade tidsriktig og smart av Drake. Låta er deilig og sommerlig og på sosiale medier ser det ut som at det er One Dance som faller mest i smak hos fansen.

Adiele Arukwe

Kobe – “Medisin”

På mange måter er arven etter Yoguttene blitt godt tatt vare på av en ny generasjon rappere fra Bergen, som Hester V75, Dårlig Vane og ikke minst $ushi og Kobe. Nylig slapp sistnevnte EPen Kobes vinter, en tung, seig og dystopisk sak. “Medisin” er i likhet med de andre låtene på skiva krevende å høre på, men fortsatt et brutalt punktum på vinteren.

Andrew Mukuria

Kamaiyah – “One Love” ft. Netta Brielle & Big Money Gang

Kamaiyah er en rå rapper fra Oakland som uredd kaster seg ut i en nostalgisk nittitalls-r&b/rap-tripp på miksteipen A Good Night in the Ghetto. Dansevennlige “One Love”, som er hentet fra teipen, har et digg lag av leken g-funk. Nakkegynging er uungåelig.

Ali Soufi

Autograf – “Future Soup”

En strålende og talentfull Chicago-basert fyr som fortiden er aktuell med en sexy og dyp houselåt for både klubben eller løpeturen.

Wolfgang Wee

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!