Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 13:

Young Thug – “Memo”

Young Thug er en av de største rapartistene i verden og det er kanskje vanskelig å forstå når man hører mange av sangene hans. Han mumler og tonefallet er umulig å tolke. “Memo” fra hans nyeste miksteip Slime Season 3, er en sang som flyter elegant og Young Thug rapper (eller synger?). Ignoransen er stor, men likevel har Thug en energi som få andre artister i samme sjanger greier å få frem.

Andrew Mukuria

Night Moves – “Alabama”

Dette er en enorm hyllest til 1980-tallets stadionkonsert-sound. Trioen fra Twin Cities-området i USA kanaliserer (eventuelt imiterer) Bruce Springsteen i denne duetten, og blant de svære trommene høres også Harry Nilsson og Elton John. Storslagen og vakker poprock som The Killers nok skulle ønske de sto bak.

Amund Grepperud

Kaveh – “Køyeseng” ft. Abidaz, Michel Dida og Sivas

Rapperen fra Grünerløkka har hentet inn flere sterke navn fra den skandinaviske rapscenen på singelen “Køyeseng”. Resultatet er en atmosfærisk produksjon med kledelig saksofon-jamring, og det fortelles om ambisjoner og drømmer. “Vi trenger flere Omar Ela-er, flere Harmeet Singh-s”, sier Kaveh blant annet. Vi kunne ikke ha vært mer enig.

Ali Soufi

Loveless – “Waters”

Trønderduoen, med P3-slegerne “They Don’t Know” og “Eliphant», er tilbake med en mer klubborientert godbit!

Wolfgang Wee

Röyksopp – “Here She Comes Again” (DJ Antonio Remix)

Etter å ha blitt en stor Youtube-hit det siste året, er russerens remixks nå offisiell, etter å ha blitt plukket opp av Röyksopp-gutta selv.

Wolfgang Wee

PartyNextDoor – “Come and See Me” ft. Drake

Den første låta fra PartyNextDoors neste album snek seg inn på Soundcloud i det de fleste av oss gjorde oss klare til påskeferie. Siden da har låta som er produsert av Noah “40” Shebib vært soundtracket til feriens skiturer, hytteturer, bilturer og flyturer. “Come and See Me” er de snaue fire minuttene som du spammer venna dine sine innbokser med. I alle fall de som har et bløtt hjerte for tradisjonell og avkledd r’n’b som flørter med rap. Drake er (selvfølgelig) også med og avslutter med et melankolsk vers i harmoni med PartyNextDoors foregående to.

Ulla Kristine Rafaelsen

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!