Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 6:

White Denim – “Ha Ha Ha Ha (Yeah)”

25. mars kommer nytt album fra Texas-gutta i White Denim, som er dyktige på å hoppe mellom de fleste gitardrevne sjangre man kan forbinde med sørstatene. Denne gangen er soulen mest fremtredende, låta kunne glidd rett inn i en oppfølger til Blues Brothers-filmene. Gladlåt!

Eirik Havelin

The Lumineers – “Ophelia”

Første smakebit på Denver-trioens andreskive, Cleopatra, som kommer 8. april. Etter debuten i 2012 har det amerikanske indiebandet opparbeidet seg en solid fanskare, og det er ikke uten grunn. Solide tekster, som løftes fram av en behagelig tradisjonell produksjon, med bærende pianotoner er et deilig avbrekk i en ellers elektronikapreget musikkhverdag.

Ingrid Sakariassen

Majid Jordan – “Every Step Every Way”

Majid Al Maskati og Jordan Ullman utgjør duoen som er signet på Drakes OVO Sound-label. Eklektisk anlagt, nesten house-aktig. “Every Step Every Way” er hentet fra et selvtitulert album som ble lansert nylig.

Ali Soufi

Lars Vaular og Ingebjørg Bratland – “Stjernene” (remiks)

Et av høydepunktene ved Spellemann i år var sangen stjerner fremført av Lars Vaular og Ingebjørg Bratland. Kan det egentlig bli finere?

Andrew Mukuria

Drake – “Summer Sixteen”

Views From The 6 nærmer seg med stormskritt og “Summer Sixteen” er en lovende godbit. Drake er breial og skryter av å ha et større svømmebasseng enn Kanye. Han svarer også Obama som har utpekt Kendrick Lamar som sin favorittrapper; ‘tell Obama that my verses are just like the wips he in, they bulletproof’.

Andrew Mukuria

Apothek – “Waiting For The Thunder”

Til no har den norske duoen Apothek berre gitt ut ein offisiell singel og heilt sidan då har eg venta på meir musikk frå låtskrivar Morten Myklebust og produsent Nils Martin Larsen. No har dei endeleg slept sin andre singel “Waiting For The Thunder” – ein melodiøs elektronisk pop song med ein vakker synth-solo mot slutten, som raskt gjer at ein gleder seg til ein større utgiving frå bandet.

Mira Genevieve Dagbo Landa

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!