Best akkurat nå

Ella Mai, Pig Destroyer og Billie Eilish står bak noen av ukas favorittlåter. Hør spillelisten her.

Nye låter uke 5:

Nerf Herder – “Ghostbusters III”

California-kvartetten Nerf Herder har alltid hatt en stor plass i hjertet mitt med sin nerdete pop-punk om alt fra dametrøbbel og sci-fi-filmer til hatet mot Squier-gitarer. Parry Gripp og co ble aldri så store som jeg hadde håpet, selv om Gripp selv har gjort stor suksess med barnemusikk de siste årene. Nå er de imidlertid tilbake med et “crowdfunda” album en gang i april og etter suksessen til etterapere som Teenage Bottlerocket og Masked Intruder er det kanskje duket for en ny vår for Nerf Herder også? Førstesingelen “Doctor Who” var forrykende frisk og siste slipp, “Ghostbusters III”, skuffer heller ikke de som liker enkel, catchy og allsang-vennlig pop-punk.

Jørn Kaarstad

Ignite – “Nothing Can Stop Me”

Etter en liten flørt med Pennywise er “Zoli” Teglas tilbake i “lillebror” Ignite, en gjeng som i en årrekke har levert melodisk hardcore til en trofast og stadig økende fanskare, selv om de gjerne havner litt i skyggen av band som nevnte Pennywise og for eksempel Rise Against. Gjenforeningen feires med deres første studioalbum på ti år, A War Against You. “Nothing Can Stop Me” er en energisk og fengende positivitetsinnsprøyting som nok blir likegodt mottatt både på fest som på treningssenteret.

Jørn Kaarstad

Jacob Bellens – “Back To You”

Et slags moderne møte mellom disco og Tom Waits, og med den sammenlikningen er det vel også gitt at denne låta fester seg. Kontrasten mellom 80-talls discobeat, med framtredende synth og danske Bellens sjelfulle og raspende vokal gjør “Back To You” til den kuleste låta hittil i år.

Ingrid Sakariassen

Rihanna – “Woo”

Det har versert rykter om Rihanna og Travis Scott lenge og på det nye albumet til RiRi fikk vi for første gang hørt de to på en låt sammen. “Woo” er utrolig fengende, enkel og rocka uten å bli slitsom.

Andrew Mukuria

Tory Lanez – “LA Confidential”

I samme landskap som Partynextdoor og Bryson Tiller finner vi rapperen og sangeren Tory Lanez. Denne singelen er et av flere drypp fra det kommende debutalbumet.

Andrew Mukuria

Kevin Gates – “2 Phones”

Det vi vet er at hood-poeten fra Baton Rouge har et stort følelsesregister som eksentrikeren ikke legger skjul på: På melodiske Islah, som traff internettet forrige uke, flyr Kevin Gates høyt og lavt. Svaiende, elektroniske “2 Phones” har et fengende hook, og belyser praktiske løsninger i rapperens hverdag.

Ali Soufi

Klikk deg videre for å lese mer om de eldre låtene på lista!