Miley Cyrus - "Week Without You" (låt)
Terningkast 2

Billig løsning

Stopp på lek og moro for Smiley.

miley cyrus week without you

Litt på tampen før albumslipp slipper Miley Cyrus nok en singel som viser den «nye» Miley. Hannah Montana-stjernens berg-og-dalbane-liv har blitt overeksponert i media, på både godt – men mest vondt. Det har vært tunger, det har vært twerking og det har vært mye narkotikum i bildet, men hallo, det har jo vært underholdende da?

Miley er i en konstant forandringsprosess.Younger Now kan vi forvente en mer nedstrippa Miley med mer Billy Ray-aktig country og mindre Wayne Coyne-aktig psykedelia som på Miley Cyrus & Her Dead Petz. I hvert fall om man skal ta tidligere utgitte «Malibu», «Younger Now», «Inspired» og nå «Week Without You» i betraktning.

❤️ Elsker ❤️

Tja. Til tider er det fine harmonier mellom Miley og koristene, som kommer best frem i refrenget. Det skapes søt låvestemning à la Hannah Montana The Movie (beklager den referansen), med sterk allsangfølelse på grunn av den dominerende koringen.

? Elsker ikke ?

Disneyfilm-introen blir litt for mye altså. Jeg klarer ikke heeelt å tro på all saligheten og mistenker nesten at dette er nok en performance-forestilling. Teksten er ikke spesielt godt skrevet heller, med alt for lette rim og løsninger (vi snakker sun/fun og stress/dress her). Ironisk nok er hun nå mer delaktig i låtskrivingen enn tidligere. Produksjonen er tam og Miley tråkker seg seigt gjennom country-åkeren. For å være helt ærlig hadde jeg mer sansen for henne da hun var litt koko, jeg.

Marit Johansen