– Blir som en kveld på byen

Lady Gaga lover fansen en skikkelig fest med det kommende albumet ARTPOP.

Selv om Lady Gagas fjerde album, ARTPOP, er nesten to måneder unna, gir hun nå fansen en god grunn til å glede seg. Popdronningen røper at platen, som kommer ut 11. november i år, kommer til å bli “en nonstop fest”.

– Jeg lagde albumet med tanken om at det skulle være gøy fra begynnelse til slutt, som en kveld ute på byen, sa Lady Gaga i et intervju med radiokanalen KIIS-FM.

Les mer: Rikest under 30 | Fransk artist saksøker Lady Gaga | Gaga-fansen ville stoppe lekkasje

Sistelåten sluppet

Første smakebiten fra ARTPOP er allerede ute. Singelen “Applause” er for øyeblikket B-listet på P3, og den ferske klubblåten kommer til å være siste låt ut på platen.

– Vi slapp “Applause” først, så du har tid til å lære deg teksten. Når du – fullstendig beruset – hører gjennom ARTPOP for første gang, så kan du synge med på sistelåten.

Sjekk ut Lady Gagas Twitter– og Instagram-konto

Lady Gaga la ut dette bildet av den nye ARTPOP-tatoveringen på Twitter. Foto: Twitter
Lady Gaga la ut dette bildet av den nye ARTPOP-tatoveringen på Twitter. Foto: Twitter

Gir ut app

Det har gått rykter om at ARTPOP kom til å bli sluppet i flere deler, men i intervjuet med KIIS-FM avkreftet popdivaen dette.

– Det blir bare en utgivelse denne gangen, men det kommer også en gratis ARTPOP-app sammen med albumet.

Med appen, som Lady Gaga beskriver som “et interaktivt smykkeskrin”, skal man kunne spille spill og laste ned musikken hennes.

Det virker ikke som at det er bare fanskaren, som går under navnet «Little Monsters», som har begynt å glede seg. Lady Gaga har nemlig allerede fått tatovert albumtittelen, ARTPOP, på armen.

Se musikkvideoen til “Applause”: