Christine live: Mo og Knut Kippersund

To MGP-finalister tok turen innom Christine og fremførte coverversjoner av Bruno Mars og Pharrell.

I løpet av denne uka har Christine tatt i mot noen av MGP-finalistene – og flere skal det bli.

Årets artister i Melodi Grand Prix er sjangerspredt: Oda & Wulff, Linnea Dale, Charlie, Dina Misund, Elisabeth Carew, Carl Espen, El Cuero, Mo og Knut Kippersund står på plakaten, og skal kjempe om å bli årets store vinner på lørdag.

Les mer om NRKs dekning av Melodi Grand Prix.

– Drømt om en stor scene

Mo og Knut Kippersund er to av finalistene som klarte og overbevise det norske folk om at de hører til i MGP-finalen. Derfor var de begge gjester hos Christine i går hvor de i kjent Christine-stil covret to låter.

Mo, som for første gang kjent da han i 2010 var med i «X-faktor», forteller til programlederen at han gleder seg til lørdagens finale.

– Da vi hadde noen prøver tidligere denne uka fikk jeg gåsehud og hjertet mitt begynte å banke. Jeg har alltid drømt om å stå på en stor scene, så det blir veldig gøy, sier Mo.

Siden 2011 har han jobbet stille med musikken, men nå er han klar for å gjøre sitt artistcomeback. Han legger heller ikke skjul på at det er deilig å ha folk som heier på han.

– Det er den deiligste følelsen og jeg er veldig takknemlig. Når folk kommer bort og sier at jeg inspirerer dem, har jeg nådd målet mitt. Det å inspirerer andre motiverer meg til å gi alt på lørdag.

Mos MGP-bidrag er låta ”Heal” som er skrevet av Laila Samuelsen, kjent fra The Tuesdays.

– Uvant

22 år gamle Knut er heller ikke helt fersk i gamet. For tiden studerer han musikk i Oslo og er aktiv i poprock-bandet New Brian. På lørdag er han én av ni finalister som skal underholde Norge i beste sendetid på NRK, noe han ikke er helt vant med.

– Det er veldig uvant, men jeg føler meg hjemme på MGP-scenen. Jeg var ikke forberedt på dette i hele tatt, men det er utrolig gøy, sier han til Christine.

Se flere opptredener fra Christine live her.

Finalelåta Knut stiller med er låta ”Taste of You”, som er en klassisk og fengende poplåt.

– Nå gleder jeg meg sykt til showet i Spektrum.

Se Knut covre Bruno Mars’ ”Locked Out Of Heaven”: