– Det er en helt syk story

I sin radioselfie på P3 forteller Izabell om den gangen hun sang “Gangsta’s Paradise” med Coolio på en sliten bar i Mexico.

Man kan nesten begynne å tro på skjebnen når Izabell forteller historien om hvordan hun endte opp på scenen med Coolio for to år siden.

Vi spoler tilbake.

Da Izabell var liten elsket hun Coolios’ “Gangsta’s Paradise”, men hadde et ambivalent forhold til tekstlinja “I’m 23 now, but will I live to see 24”.

– Jeg husker jeg syns det var litt teit. Jeg ville også være like voksen og fet som Coolio, forteller Izabell.

Hør hele Izabells radioselfie

– Fortalte hele livshistorien

Flere år senere flytter Izabell til Mexico for å studere latinamerikansk historie og litteratur. Dagen før 23-års dagen sin går hun hjem fra stranden sammen med en venninne. I den mest trafikkerte gata i Playa Del Carmen ser Izabell en plakat av Coolio.

– Det stod at han skulle holde konsert dagen etterpå, altså på selve 23-års dagen min! Vi dro til stedet han skulle spille, en liten shabby pub, og da satt han i baren. Jeg gikk bort til han og fortalte hele livshistorien min, ler Izabell.

Coolio må ha latt seg sjarmere av Stavangerjenta, for han inviterte henne til å synge “Gangsta’s Paradise” med han på scenen dagen etter.

– Så der stod jeg, på en sliten bar i Mexico og sang “I’m 23 now, but will I live to see 24” sammen med Coolio på 23-års dagen min, forteller Izabell.

– Det er en helt syk story, jeg skjønner det ikke selv en gang.

Izabell sang med Coolio

 

Radioselfie er én time med selvbiografisk radio hvor Norges mest interessante artister forteller om eget liv og virke. Musikken velger de naturligvis selv. Følg med på P3 gjennom julen for flere radioselfies kl. 19.00.

Radioselfie: Lars Vaular
Radioselfie: Fay Wildhagen
Radioselfie: Izabell
Radioselfie: Daniel Kvammen
Radioselfie: Hanne Kolstø