Disse låtene twerket Miley til i Oslo

Etter den forrykende konserten på onsdag, dro Miley Cyrus ut på byen. Vi har fått tak i lista over låtene skandaledronningen ristet løs til.

– Som Dj kan det være vanskelig å vite hva man skal forvente når man får i oppdrag å spille på et afterparty for en stor artist. Dette opplegget viste seg imidlertid å være Mileys egen fest for hennes nærmeste dansere og crew. Det hele var ganske intimt og det virket som alle følte seg veldig komfortable, ikke minst Miley selv. Etter å ha holdt koken på scenen på Fornebu et par timer ble jeg rett og slett imponert over at hun herjet på dansegulvet i timevis, forteller programleder i National Rap Show, Håvard Ellingsen.

På onsdag holdt den amerikanske popstjernen Miley Cyrus endelig sin første Norgeskonsert, og hun ga oss alt vi kunne håpe på, pluss litt mer.

Se bildeserie fra Miley Cyrus-konserten.

Det var dristige kostymer, hemningsløs twerking, stemmeprakt og generelt sett god stemning i salen under det i overkant to timer lange showet. P3s anmelder beskrev showet som «stadionformatert galskap, store hits og harry», og ga konserten fire øyner på terningen.

Håvard Ellingsen fikk også tatt en selfie sammen med Miley Cyrus. (Foto: Privat)
Håvard Ellingsen fikk også tatt en selfie sammen med Miley Cyrus. (Foto: Privat)

Les anmeldelsen: Gledespiken

Se låtene som Miley ønsket seg på fest i Oslo nederst i saken!

Festet hele natten

Miley selv hadde ikke fått nok etter konserten, og dro samme kvelden til utestedet The View i Vika, hvor hun festet sammen med sin innerste krets i flere timer. Der var Håvard Ellingsen, også kjent som DJ Herkules og programleder i National Rap Show på P3, innleid platesnurrer og spilte i flere timer.

Selv om Miley ikke har gått av banen for å lage medieoppstyr det siste året, fikk Ellingsen et litt annet inntrykk av henne.

– Hun var blid hele tiden og veldig leken.

– Hun var nok i trygge omgivelser med folkene sine, men hun var blid hele tiden og veldig leken. Vi utvekslet noen ord nå og da og det virket som det var musikken og dansingen som sto i fokus for henne den kvelden, sier Ellingsen.

Hør gårdagens sending av National Rap Show.

Ville ha hiphop

Miley har fått mye skryt for sin varierte musikksmak, som hun blant annet viste frem under onsdagens konsert ved å covre The Beatles, Coldplay og Dolly Parton. Men da hun var ute forteller Ellingsen at det for det meste gikk i hiphop.

– Det viste seg at skrulla har ganske god hiphop-smak. Bestillingen på forhånd var at de ønsket en hip hop-dj som kunne blande inn noe EDM og annen passende partymusikk for en relativt ung forsamling. Jeg endte vel opp med å spille mest nyere hip hop og r&b, noe som jeg selvsagt stortrives med, sier Ellingsen.

Ellingsen har samlet en liten liste med “Miley-favoritter”, låter som pop-prinsessen digget ute på dansegulvet eller rett og slett ba om å få spilt.

– Hun ville høre Gucci Mane, og da fikk hun automatisk noen stjerner i Dj Herkules-boka.

– Ellers spilte jeg det jeg hadde lyst til selv og det funket veldig bra. Kveldens to ønsker var Nay Nay og som sagt Gucci. Det virket som Miley ble DJ Herkules-fan over natta for det siste hun sa til meg var «You’re awesome», avslutter Ellingsen.

Her er noen av låtene som DJ Herkules spilte på Mileys fest i Oslo: