Få din låt spilt hos Wolfgang Wee

Unge DJer og produsenter – se her.

Wolfgang Wee sendes fredager klokka 19 på NRK P3, og er et ganske så nyfødt vorspielshow med disco, lounge og hiphop som regjerer spillelistene. Programmet er en forlengelse av Lt. Wee Show som er inne i sitt åttende år på lufta. Programmet sendes lørdager klokka 20:00 på NRK mP3, hvor stikkordene house, electro og danceanthems gjelder.

Wolfgang Wee. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Wolfgang Wee. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Helst egenproduksjoner

28.mars kjører Wee helnorsk aften i fredagsshowet sitt, og har lyst å vie en stor del av sendingen til usignede låter og artister.

Mannen, som også jobber som musikkprodusent i P3, er i utgangpunktet interessert i elektroniske sjangere, men først og fremst disco, house, elektro, funk, soul og loungeaktig musikk.

Wee understreker at egenproduksjoner prioriteres fremfor remikser, bootlegs og mashups.

Oppdage unge artister

– Som en håpefull elektronikaspire på begynnelsen av 2000-tallet, husker jeg ennå hvor utrolig stas, og ikke minst motiverende, det var da DJ Friendly spilte en av låtene mine på P3 for første gang. Snart femten år senere har jeg selv hatt gleden av å presentere over hundre norske DJs og produsenter på både P3 og mP3, alt fra Todd Terje i 2006, CLMD i 2009, til Kasket Club i 2013.

– Nå vil jeg høre musikken til de nye, unge artistene som ennå ikke har dukket opp på radaren eller fått sin fortjente oppmerksomhet, forteller Wolfgang Wee.

Her er instruksene:
:1 Last opp låten på Soundcloud.
:2 Send Soundcloud-linken til wolfgang@nrk.no med emne Norsk musikk.
:3 Fristen går ut 24.mars kl. 13.


Hør fire anbefalinger av Wolfgang Wee:

En mørk og tung houseremiks av Coldplays nye “Midnight”, med Faithless-aktig driv – hør her.

18-åring fra Oslo med oppløftende og melodiøs poplounge, ala Kygo.

Sexy deep house med et internasjonalt snitt!

Lekker nu-disco fra Norges kuleste discoprodusent akkurat nå.

Lykke til!