Gabrielle - "Venter" (låt)
Terningkast 5

Gabrielle venter ikke

Hun styrer unna popbølgen og viser frem nye takter på låta «Venter».

Etter et velfortjent inspirasjonsår i 2016 er Gabrielle ute med sin andre låt dette året, ”Venter”. Låten gir inntrykk av at hun har hatt fokus på å finne sitt særpreg.

gabrielle_singel_venter

Les også: låtanmeldelsen av «Vekk meg opp»

Bergensdama kommer sterkt tilbake med en ny, kledelig sound og istedet for å surfe videre på popbølgen, kjører hun sin egen stil. Jeg får inntrykk av at hun trives i låten.

Hun henviser til dagsaktuelle problemer som mange kjenner seg igjen i; at man setter for store krav til seg selv – ”Kor lenge e for lenge, kor mye e nok. Når alt det som du savnar, e høyere opp”.

Gabrielle overbeviser nok en gang som en artist med teft for de gode refrengene. Melodien er lett tilgjengelig, avslappet og har et større r&b-preg enn hennes tidligere låter.

Den tidligere hiten til Gabrielle ”Fem Fine Frøkner” kan bli noe i overkant, og jeg liker godt at hun har roet ned intensiteten. Gabrielle har en sikker og uttrykksfull stemme, og briljerer igjen med sitt vokaltalent. Det veksles mellom utrolig behagelig og ekstremt tøft – grooven forplanter seg videre i kroppen.

Jeg gleder meg til å se denne kule dama opptre med ”Venter” live, for dette er en låt som kommer til å slå an på scenen.

Aliese Isungset Agbota
Se Gabrielle gjøre «Fem fine frøkner» på P3 Gull 2014, låten som har eksplodert i Sverige den siste tiden