Katy Perry starter plateselskap

Den norgesaktuelle popstjerna har allerede signert Ferras.

Den amerikanske artisten og låtskriveren Katheryn Hudson, best kjent som Katy Perry, fikk sitt store gjennombrudd med skiva One of the Boys i 2008, der låter som “I Kissed a Girl” og “Hot N Cold” fikk massiv oppmerksomhet.

Nå vil hun være med å gjøre andres «Teenage Dream» til virkelighet – og starter derfor sitt egnet plateselskap.

Første signering

Perry annonserte lanseringen av Metamorphosis Music på Twitter i går, der hun i tillegg slapp navnet på sin første signerte artist, popartisten Ferras.

– Ferras er en mann med et budskap og han har en unik lyrisk måte å kommunisere på. Hans perspektiv på livet gjør at du føler deg knyttet til det han synger, sa Perry i en pressemelding, ifølge Billboard.

– Jeg tror han kommer til å være en viktig artist å følge med på.

Les også: Katy beskyldt for å kopiere | Perrys nye album en biologisk trussel

Norgesaktuell

Neste år besøker Katy Perry Oslo som en del av sin Prismatic World Tour-turné.

Konserten finner sted i Telenor Arena fredag 20. mars neste år, og dette blir første gang 29-åringen besøker Norge. Før norgesbesøket skal hun også holde flere konserter i Australia og USA – før hun kommer til Europa i 2015.

Perrys siste album Prism ble omtalt av P3 anmelder som hennes beste skive til nå – der hun blant annet skrev:

«Det er rart å si det, men det mest spennende med Katy Perry er at hun ikke er så spennende. I en bransje hvor alt handler om å sjokkere er og blir Katy den snille nabojenta som alltid går gjennom det samme som du og jeg. Hennes appell ligger i at dette skiller henne fra de andre popjentene i verden – og nå virker det som om hun har skjønt det selv også».

Les hele anmeldelsen her.