Kygo feat. Miguel - “Remind Me To Forget” (låt)
Terningkast 3

Lett hørt, fort glemt

Kygo tilbake i vant modus.

Gliset fra Fana tilbyr en ny runde, selv om det ikke var lenge siden Kygo disket opp ny musikk. Kids In Love, fjorårets ep, fortalte oss at EDM-musikeren har tatt musikalske steg – små, men sunne, sådan – da poolparty-kontentum ble byttet ut med en relativt minneverdig powerballade med godt samplebruk anno 2018 a la bergensk trendsetter.

Ok, kun et eksempel der, men vi tar det vi kan få.

I denne omgang, med “Remind Me To Forget”, er Kygo tilbake på opptråkkede stier. Med tangentene for øyet og sedvanlig forankring på den emosjonelle og livsglade enden av EDM-skalaen gjør Kygo sin ting mens Miguel, mannen som en satte pengene på å skulle bli det neste store r&b-navnet for et halvt tiår tilbake, jamrer om feilslått kjærlighet.

❤ Elsker ❤

Så hva er kult med “Remind Me To Forget”? Jo, det at du hører at det er Kygo. Avslappende panfløyte er byttet ut med gjenkjennelig Kygo-piano.

? Elsker ikke ?

Problemet er at dette høres likt ut som ganske mye annen pop til tross for Kygos signaturlyd. Låten kommer til å flettes fint inn i spillelistene på festivalcamper til sommeren, men igjen, sangen er for monoton og tilbyr for lite nytt under pop-solen til at man kan la seg rive med.

Ali Soufi

Sigrid tolker «Kids In Love» på P3: