Live hos Christine: Oslo Ess og Jaa9 & OnklP

Klarer rutinerte rockere og rappere å fremføre hitsene sine live etter å ha taklet Christines naken-utfordring? Se, hør og døm selv!

Jaa9 & OnklP er ute med sitt syvende album, Diskoteket er stengt, og begynner å nærme seg veteranstatus i norsk hiphop. Oslo Ess, derimot, har nettopp gitt ut en liveplate, med akustiske versjoner av det som vanligvis er ganske rølpete rock.

Erlend Tro Klette var sporty nok til å stille opp i studio kun iført en P3-skjorte over sine edle deler.
Erlend Tro Klette var sporty nok til å stille opp i studio kun iført en P3-skjorte over sine edle deler.

Dette er ikke første gang artister fra ulike sjangre tar turen innom Christine på P3, og også denne gang serverte studiogjestene flotte liveversjoner av et par coverlåter.

Sjekk ut flere liveopptredener fra Christine-studio her!

Naken kar i studio

Både Oslo Ess og Jaa9 & OnklP klarte å konsentrere seg om liveopptredenene, til tross for at Christine nettopp hadde gitt dem en utfordring de tilsynelatende ble litt satt ut av.

Gutta måtte nemlig tegne hvert sitt bilde av en aktmodell – mannlig, så klart – som prydet studio kliss naken, med bare en P3-skjorte over kronjuvelene. Hvordan dét gikk, kan du se bilde av på P3s Instagram.

Her kan du høre hele fredagens Christine-sending!

Se Jaa9 og OnklP spille “Fjern” live hos Christine her:

 

Admiral P-cover

Jaa9 & OnklP spilte “Fjern” live i studio, og Oslo Ess bidro med vokal på refrengene. Bandene samarbeidet også om en coverlåt, og valget falt på Admiral Ps “Skakke gi opp”.

— Han er jo family, og vi er alle fan av musikken, sier OnklP på spørsmål om hvorfor de valgte nettopp reggae-admiralen.

— Dessuten kan noe av syngingen translate inn i rapping ganske greit, så vi slipper å drite oss ut på så mange toner.

Det var lytterne som fikk velge hvilken låt Oslo Ess skulle fremføre, og de aller fleste stemte på Veronica Maggios “Jag kommer”.

Hva synes du om liveopptredenene til Oslo Ess og Jaa9 & OnklP? Og hvilket av bandene ville gjort seg best som aktmodeller? Gi oss din mening i kommentarfeltet!

Se Oslo Ess covre Veronica Maggios “Jag kommer” live hos Christine her: