Jonas Benyoub - "El Diablo" (låt)
Terningkast 4

Medium sterk

Trap-tunge «El Diablo» treffer målskiven.

Etter å jobbet jevnt og trutt og levert godsaker – du har noe kult å se frem til om du ikke har hørt rapperens grove leveranse på “Zlatan”-remiksen (et eksempel av flere), for å si det sånn – begynner Benyoub å få velfortjent oppmerksomhet. Det er først nå Groruddalen-rapperen bobler over overflaten og når flere enn hiphophodene.

“Youm Wara Youm” og coveren av “Unforgettable” (se og hør nederst i saken), sommerens store internasjonale hit (velfortjent sådan), forteller oss at mannen har pop-genet inne. Samtidig kan Benyoub gå hardt som med den ferske singelen “El Diablo” og førstnevnte spor. Han har en evne til å variere og overraske, med andre ord.

❤️ Elsker ❤️

Puh. Energiske “El Diablo” er en hektisk låt som beveger seg rundt, nei, er midt i trap-landskapet. Den er skarp med en melding om at alt som skinner ikke nødvendigvis er bra for deg. Benyoub er allsidig og har null problemer med å rappe og synge om hverandre med hell.

? Elsker ikke ?

Låten treffer målskiven – en helt ålreit trap-sak, som kommer til å passe bra til råneturer og lignende, med en god melding i bunn – men det er ikke noe man river seg i håret for.

Ali Soufi

P3 Live: Jonas Benyoub «Unforgettable» (French Montana-cover):