Sandra Lyng - "Ta Me Dit" feat. Morgan Sulele (låt)
Terningkast 3

Nok en generisk poplåt

Sandra Lyng prøver å steppe opp gamet med Morgan Sulele, men går i samme felle som tidligere.

uten-navn

Det er 10 år siden Sandra Lyng ga ut noe på norsk. Til hennes reinkarnasjon har hun fått med seg ingen ringere enn «Bare Din»-skaperen Morgan Sulele.

Sandra har åpenbart en tendens til å benytte seg av “tidsriktige” elementer. I både «Play My Drum» og «Moonrise» (Pærra-låta), forguder hun kanskje tiårets kleineste og jævligste verktøy, EDM-saksofonsoloen, og det samme gjør hun med tropical house i «Night After Night».

“Ta me dit”:

Det kan derimot se ut til at Sandra har kjørt seg komfortabelt fast inn i dette mønsteret, og kjører derfor like gjerne på med et Cashmere Cat-inspirert refreng i hennes nyeste singel. Det funker godt, men det kan være bekymringsverdig at min favorittdel i låta ikke høres ut som Sandra Lyng.

Selv gutten bak “årets beste sommerlåt” i 2015 klarer heller ikke å hjelpe Sandra ut av det generiske gjørmehullet. Likevel klarer jeg å bli litt overbevist av historien både han og Sandra forteller om det å drømme seg bort til et sted hvor “kjærligheten vinner”.

Den klisjé-baserte teksten tar lite plass i låta, men den er konkret og direkte – og jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir litt sjarmert av Sandras Mosjøen-dialekt.

Marit Johansen

Se P3 Spanderer med Sandra Lyng – “Play My Drum”: