Guetta-konkurransen ferdig

Guetta, Karpe Diem, CLMD og Nervo på samme scene i Bergen kommer til å bli en svett affære. Vi ga vekk billetter, og denne konkurransen er nå over.

Nervo, foto: Promo.
Nervo, foto: Promo.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG. VINNERNE ER POSTET I SAKEN UNDER, OG DISSE FÅR TILSENDT BILLETTER SNAREST.

Søndag 18. august kommer det til å riste godt i murene på Bergenhus festning midt i Bergen. En sensommerkveld, fire populære artister som får publikum til å danse, og en svær utendørsscene gir lovnad om noe stort.

Franske David Guetta har tatt EDM-sjangeren til toppen av listene ved hjelp av seg selv og sine mange samarbeid med Rihanna, Madonna og en lang liste med andre store navn. Guetta er definitivt blant verdens aller største dj-navn akkurat nå.

Karpe Diem har hatt gedigen suksess her hjemme de siste årene, og toppet det hele ved å selge ut Oslo Spektrum for noen måneder siden. Gruppens myke rap har på strålende vis truffet en nerve i befolkningen.

CLMD er to norske karer som bor i New York og som har gitt oss radiohits som «Stockholm Syndrome» og «Black Eyes & Blue». En duo som virkelig er på vei oppover. Ikke bare i Norge, men også i resten av verden.

Miriam og Olivia utgjør duoen Nervo fra Melbourne i Australia. Etter å ha skrevet låter for Ke$ha, Pussycat Dolls, David Guetta og Kelly Rowland gjør nå tvillingene musikk og konserter selv. Skal jeg dømme fra videoer på nett skaper de svært god stemning med sine dj-sett.

Vi ga vekk billetter til denne svære konserten, og vinnere ble Ida Arnesen og Andreas Aasen.

Det er 18 års aldersgrense på denne konserten, men Bergen Live har vergeordning for de mellom 16 og 18.

Sjekk CLMD med Fröder i «Stockholm Syndrome» under.