Nas-konkurransen trukket

Veteraner på rekke og rad når Nas kommer til Oslo.

Tommy Tee.
Tommy Tee.

DENNE KONKURRANSEN ER TRUKKET OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Nas er vant til større lokaler enn Sentrum Scene i Oslo når han turnerer, men fredag 15. mars inntar New Yorkeren hovedstaden for å gjøre klubbkonsert. Nas har siden midten av 90-tallet med debuten Illmatic vært en av de mest omtalte og kontroversielle rapperne i USA, og samtidig en av de beste stemmene og tekstforfatterne i sjangeren.

For midt oppe i krangler og vennskap med Jay-Z og 50 Cent, oppstyr rundt platetitler, og frie uttalelser i pressen har Nas til tider levert på et høyt nivå musikalsk. Etter et samarbeid med Damian Marley som sendte Nas til Hovefestivalen i 2010 er raplegenden nå fokusert på egen karriere. Albumet Life Is Good som kom i fjor gikk helt til nummer 1 i USA, og i januar ymtet Nas frempå om ny plate allerede i løpet av året.

15. mars skal Nas plukke gull fra sin velfylte katalog når han ankommer Oslo, og med seg som gjester og oppvarmingsartister får han den norske gudfar Tommy Tee, den gamle traver Don Martin, samt en av landets beste rappere i Pumba. Det meste ligger an til en festkveld for de med hjerte for hiphop. Ekstra gledelig er det at også de under 18 kan se konserten siden det er fri alder på galleriet på Sentrum Scene denne kvelden.

Vi ga vekk billetter til Nas i Oslo, og denne konkurransen er nå ferdig. Takk til alle som deltok.

Sjekk Nas fra 2012 i “Bye Baby” fra Life Is Good-platen under.