Spilte versjon ingen hadde øvd på

Gabrielle ombestemte seg hos Christine og spilte en utgave av “Mer” som hverken hun eller keyboardisten hadde øvd på.

Gabrielle hadde lagt planer for hvordan hun skulle fremføre “Mer” live hos Christine, men ombestemte seg i siste sekund.

Gabrielle hos Christine. Foto: NRK P3
Gabrielle hos Christine. Foto: NRK P3

– Vi hadde egentlig øvd inn en versjon. Men når vi sto bak her og øvde nå, så tenkte vi at nei, vi kan ikke gjøre det sånn som dette. Vi tenkte at denne låten fortjente å bli tatt litt ned, i “low key”. Vi har faktisk ikke hatt noen gjennomgang før nå.

– Det blir en slags jam! Så hvis det går feil, er vi sammen om det hele gjengen, sa Gabrielle i appell til Christine-publikummet.

Hør hele intervjuet med Gabrielle hos Christine!

Over all forventning

“Mer” har vært liggende i arkivet lenge. Men Gabrielle har fulgt magefølelsen og ventet til i år med å slippe den. Når den først kom var den, som de fleste av Gabrielles låter, en umiddelbar hit.

– Når jeg skal slippe en låt, må jeg føle at den kommer på rett tid. Jeg må føle at “nå skal folk få høre den”. Det var egentlig en låt som jeg hadde lyst til å slippe for de som følger musikken min og hører på meg. Jeg var ikke forberedt i det hele tatt på den mottakelsen som vi fikk. Det var veldig rørende.