Vinn billetter til The Weeknd

Popstjernen spiller eksklusiv konsert på en liten arena i Oslo 1. oktober. P3 gir bort billetter.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERNE ER KONTAKTET.

KLIKK DEG INN HER FOR FLERE MULIGHETER.

The Weeknd. Foto: Promo
The Weeknd. Foto: Promo

Abel Tesfaye (25), kjent som The Weeknd, er et av de hotteste musikknavna i 2015. Nylig slapp han albumet Beauty Behind The Madness til gode kritikker, og i USA innehar han både andre- og tredjeplass på Billboardlisten med låtene “Can’t Feel My Face” og “The Hills”. I tillegg ble han kjent for et nytt og større publikum da låta “Earned It” kom med på soundtracket til Fifty Shades Of Grey. 

Det heiteste navnet

1. oktober spiller The Weeknd en eksklusiv konsert i Oslo. Den finner sted på Vulkan Arena, som har en publikumskapasitet på 950 personer og dermed er langt mindre enn de store arenaene kanadieren vanligvis fyller. Det vil ikke bli solgt noen billetter til arrangementet.

Heldigvis har P3 Musikk kapret en haug med billetter som skal deles ut fortløpende på P3 og P3.no. Sjekk ut spørsmålet rett under for å være med i konkurransen, og send svaret til p3musikkonkurranse@nrk.no. Arrangementet har 18-års grense.

Hva er din favorittlåt av The Weeknd, og hvorfor?Vi avslutter konkurransen fredag 25. september kl 12. Vinnerene blir kontaktet av oss.

R&b-spydspiss

The Weeknd er blant spydspissene i de siste årenes r&b-bølge. Han vakte først oppsikt da han slapp de tre miksteipene House Of Balloons, Thursday og Echoes Of Silence i 2011. Senere har han samlet de tre miksteipene til én utgivelse kalt Triology, samt sluppet albumene Kiss Land (2013) og Beauty Behind The Madness (2015).

Kanadieren har spilt i Oslo én gang tidligere, da han varmet opp for Drake i mars i Oslo Spektrum i fjor. Han har et sterkt rykte som liveartist, og i 2013 anmeldte P3 han til terningkast 5 på Ultra Music Fest.

P3s musikksjef Mats Borch Bugge er svært fornøyd med å få være med på arrangementet.

– The Weeknd har sakte, men sikkert bygget seg opp som en undergrunnens poet – med tekster om dystopisk kjærlighet og narkotika. Med årets beste låt, “Can’t feel my face”, er han det heiteste navnet for livemarkedet i verden akkurat nå, sier han.

P3 gjør lyd- og TV-opptak av konserten.

“Can’t Feel My Face”: