Videopremiere: Alfred Hall

Radiohit-smedene i Alfred Hall sprer varme med sin helt ferske musikkvideo.

Alfred Hall, foto fra bandets Facebook-side.
Alfred Hall, foto fra bandets Facebook-side.

Alfred Hall er en pop-duo fra Drammen som først ble kjent via å bli kåret til Ukas Urørt på P3 i 2011 med den aller første låten de laget sammen. Siden den gang har karene laget flere sanger skreddersydd til radioformatet, og de har også fått ut debutplaten Wilderness på stort plateselskap.

– Sommerlig og deilig

Nå dukker Alfred Hall opp med ny musikkvideo som vi gir deg premieren på. Bildene i “Lose That Gun” er spilt inn i India, og videoen skal blant annet vises på Kortfilmfestivalen i Grimstad og på årets Hovefestival.

Regissør Thea Hvistendahl forteller at India ble valgt fordi Alfred Halls musikk gir en varm følelse.

– Vi synes at India passet godt til Alfred Halls sound. Det er noe veldig sommerlig og deilig med ”Lose That Gun” som gjorde at en vintervideo ikke føltes helt riktig.

I musikkvideoen får du se vakre bilder fra India der en herre i underbukse og hans leketøypistol spiller hovedrollene. Litt festival-action blir det også mot slutten.

– Vi var i India på en annen filmjobb faktisk, og var blant annet  på Kumbah Mela som er verdens største festival der over 70 millioner mennesker kommer for å bade i Ganges. Festivalen varer i litt over en måned og holdes hvert 12 år. Der filmet vi sekvensen med kveldsbilder av indere.

Solbrenning og høy temperatur

– Resten av filmen er skutt i Goa i løpet av et par dager på 16mm kamera. Vi var mest på stranden og kjørte litt rundt. Det var ganske så varmt midt på dagen da temperaturen lå på rundt 37 grader. Skuespilleren hadde også fått brent seg kraftig dagen før innspilling.

Henger videoen sammen med det tematiske i låten?

– Videoen henger for så vidt sammen med det tematiske i låten, bare på et litt annet plan. I videoen er jo gun tolket rett frem, mens det i låten kanskje er mer snakk om det å ha et skall rundt seg.

Alfred Hall spiller blant annet på Hovefestivalen og Øya i løpet av sommeren, og den varme pop-følelsen i “Lose That Gun” passer perfekt til årstiden. Se videoen og nyt livet.