Vil du feire National Rap Show?

Kremen av norske rapartister spiller på jubileumssendingen til hiphop-programmet 4. oktober. Vinn billetter her!

Tommy Tee. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Tommy Tee. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERNE BLIR KONTAKTET.

4. oktober sender P3s lengstlevende program fra Store Studio. Anledningen er at National Rap Show, anført av hiphop-generalene Tommy Tee og DJ Herkules, feirer to tiår med radiosendinger. For å sette kronen på verket, spiller kremen av norske rapartister live på sendingen.

Fra nykommere til legender

Lineupen består av nykommeren Kaveh, hiphopreven Don Martin og kompanjong Fela, Årets Urørt-vinner Phil T. Rich, raplevemennene Jaa9 & OnklP, tromsøværingen Oter, Spellemannprisvinner Lars Vaular, mannen bak ikoniske “Stikking”, Diaz, samt TP Allstars.

Det som også er meget gledelig er at norgeslegendariske Tungtvann gjenforenes for å kunne spille rapklassikeren “Ubudne gjesta”. Det hviskes om flere artister som skal opptre, noe som blir annonsert fortløpende.

Med andre ord – det er tverrsnittet av norsk rap som skal spille i Store Studio 4. oktober.

Vi syns det er viktig at dette blir feiret med trofaste lyttere. Derfor kjører vi ut en konkurranse hvor vi deler ut billetter til festen. For å kunne delta i konkurransen vil vi at du svarer på følgende spørsmål:

Hva er ditt beste NRS-minne?

Mail oss via p3musikkonk@nrk.no, og vent i spenning til mandag 30. oktober når vi finner vinnere. Vi presiserer at arrangementet vil ha 18-årsgrense.

Lykke til!

Sjekk ut musikkvideoen til Don Martins “Isbilen”, en Tommy Tee-produsert låt: