Vil du spille på Slottsfjell?

Har du et band som vil ut fra kjellerstua og opp på en større scene? Nå har du muligheten!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og i samarbeid med Slottsfjellfestivalen i Tønsberg gir vi deg nå mulighet til å opptre på Urørtscenen mellom torsdag 17. og 19. juli.

På Urørtscenen vil P3 Urørt og Slottsfjell presentere og gi publikum det beste av unge, ferske, norske artister fra Urørts enorme univers. Hele 15 Urørtnavn til være på årets Slottsfjellplakat og spille på Urørtscenen på Slottsfjell.

– En god blanding

– Samarbeidet med P3 Urørt er en veldig fin mulighet for oss til å få en oversikt over hva som rører seg rett under overflata av norsk musikk. Vi ser etter en god blanding av artister som allerede har markert seg på Urørt i løpet av det siste året, og helt ferske prosjekter som kanskje ikke har boblet helt opp til overflata, sier bookingansvarlig for Slottsfjellfestivalen, Henning Krane.

Fyll ut skjemaet nederst i saken og meld deg på!

Se også P3 Spanderer fra Slottsfjell i fjor: LemâitreArif & B.A.W.S

Slottsfjell 2013. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Slottsfjell 2013. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– En gavepakke

Henning forteller også at helt siden oppblomstringen av de norske festivalene for 10-12 år siden har norske band spilt en veldig stor og viktig rolle for festivalene.

– På Slottsfjell har vi de siste årene servert ca 60 prosent norske og 40 prosent internasjonale artister, en blanding vi synes funker ganske bra for oss. En sunn blanding mellom artister publikum ønsker å se og artister vi vil introdusere for publikum, sier han og fortsetter:

– En Urørtscene er jo en gavepakke til deg som vil sjekke ut ny musikk.

– Publikum kan forvente seg masse interessant musikk. En Urørtscene er jo en gavepakke til deg som vil sjekke ut ny musikk.

Hele 15 Urørtnavn

Han legger også til at Urørt har en sterk posisjon som verktøy for mange (som jobber med musikk) i å oppdage de neste store artistene.

– På Urørtscenen på Slottsfjell for to år siden spilte både Highasakite og Kaveh, to artister som nå gjør det ekstremt godt både i Norge og internasjonalt, sier han.

– Hvor mange band er det som vil få mulighet til å opptre på denne scenen under festivalen?

– Vi velger ut 10 band (noen ganger dukker det opp plass til et ekstra navn). I tillegg skal både Årets Urørtvinner Sigurd Julius og Urørtfinalist Farao spille på denne scenen. Og som i fjor booker vi inn en litt større headliner som har tilknyttning til Urørtuniverset hver dag, hvem det blir i år, skal vi ikke røpe helt ennå. Dermed er vi oppe i 15 Urørtnavn, erfarne som mindre erfarne.

Les også: Stort artistslipp for Slottsfjell

Dette er vilkårene for å delta:

– Bandet ditt må kunne spille konsert på Slottsfjell mellom torsdag 17. og lørdag 19. juli 2014.

– Dere vil få 30 minutters spilletid på P3 Urørtscenen.

– Dere får dekket overnatting på hotell eller vandrerhjem i Tønsberg en natt, om dere trenger det. Alternativt kan hele bandet få gratis camping på Slottsfjells festivalcamp Camp Greveskogen under hele festivaluken.

– Dere får i etterkant av festivalen utbetalt et reisetilskudd på opptil 3.000,- NOK, avhengig av hvor mange dere er og hvor dere geografisk holder til. Dere må selv besørge reisen og komme dere til og fra Tønsberg.

– Slottsfjell stiller med all nødvendig backline på scenen.

– Hele bandet får full artistakkreditering som gir tilgang Slottsfjells festivalområde alle tre dager. Artistakkrediteringen gir også gratis inngang på Kastellnatt, Total og Artistfesten den dagen dere spiller.

– Mat og drikke på festivalens artistbackstage spilledagen.

Høres dette noe ut for deg? Meld på deg eller ditt band i skjemaet nedenfor. Fristen er fredag 25. april.