Bygdalarm-konkurransen avsluttet

Vi ga vekk festivalpass til Bygdalarm, og denne konkurransen er nå ferdig.

John Olav Nilsen fant allerede Manchester-posituren på Øya i 2010, foto: Kim Erlandsen/NrkP3.
John Olav Nilsen fant allerede Manchester-posituren på Øya i 2010, foto: Kim Erlandsen/NrkP3.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERNE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Bygdalarm arrangeres i det lille tettstedet Øystese i Kvam ved Hardangerfjorden litt over en time med bil fra Bergen, og har de siste årene jobbet seg opp som en av de beste og mest interessante festivalene i Norge. Også i år kom Bygdalarm med på vår topp 10-liste over anbefalte festivaler å besøke, og det meldes om rekord i antall solgte festivalpass med solid støtte fra lokalsamfunnet og mange tilreisende fra Bergen.

Bygdalarm arrangeres i år fra 4. til 7. juli, og den sterke lørdagen med Håkan Hellström, Lindstrøm og Hvitmalt Gjerde blant attraksjonene er allerede utsolgt. Det mest unike skjer likevel på fredagen da John Olav Nilsen & Gjengen skal fremføre et bestillingsverk kalt Der regnet faller hardt, tur-retur Bergen-Manchester.

Gjengen skal der kun gjøre coverversjoner av Manchester-artister som har vært viktige for bandet. Dermed kan man forvente klassiske låter av New Order, The Smiths og Joy Division på rekke og rad. Av andre artister fredagen frister gjerne norske Blood Command, danske Ulige Numre eller svenske Wintergatan?

Programmet sammen med nydelige omgivelser med Hardangerfjorden i bakgrunnen og hesjer som gjerder gjør Bygdalarm til en av de beste festivalene i den norske sommeren, og vi ga også i år vekk festivalpass. Denne konkurransen er nå ferdig, og vinnere har fått beskjed.

Sjekk svenske Wintergatan i videoversjon under.