Vinn billetter til Lydverket-fest

Norges beste liveartister spiller på avslutningsfesten til Lydverket. Du kan vinne billetter!

Etter ti år på skjermen, går Lydverkets TV-program snart inn i historien. Det hele avsluttes med en storstilt feiring på Cosmopolite scene i Oslo, som vises på NRK2 onsdag 28. november klokka 21.15.

Les mer om avslutningen

Sendingen og konserten tas opp på nevnte scene på Torshov tirsdag 20. november. Du har muligheten til å oppleve Kvelertak, Röyksopp med Susanne Sundfør, Thomas Dybdahl og LidoLido bak pianoet på en og samme kveld.

Alt du trenger å gjøre for å vinne 2 billetter er å sende en mail til lydverketpublikum@nrk.no og begrunne hvorfor nettopp du fortjener billetter til deg og en venn.

Festen begynner klokka 18.45. Det er 18-års aldersgrense.

– Vi skal mimre, gjøre opp status og se fremover, forteller Lydverkets programleder Asbjørn Slettemark om kvelden.

Han er stolt over å presentere et stjernelag av norske artister til festkvelden.

– LidoLido er popmannen for fremtiden, Kvelertak skal følge opp et album som har gjort stor suksess både her hjemme og internasjonalt, Røyksopp og Susanne Sundfør sammen blir sensasjonelt bra, og Thomas Dybdahls over ti år lange karriere er bare begynnelsen for ham,  sier Asbjørn Slettemark om artistene som spiller på TV-historiens siste Lydverket-sending.

– Lydverket har i hovedsak handlet om norsk musikk, og kanskje spesielt de siste tre årene, hvor vi har hatt norske liveband så å si hver uke. Da er det naturlig å hylle dem i avskjedssendingen, sier Slettemark, som har vært programleder for TV-programmet siden 2009.

Lydverket har gått på NRK siden september 2002, og har vunnet to Gullruten-priser.