Vinn by:Larm-pass

Hvem vil du helst se spille på by:Larm? Del ønskelisten med oss og vinn dagspass til festivalen.

På onsdag starter by:Larm på rolig vis i hovedstaden, før det for alvor braker løs med konserter rundt om i Oslo sentrum torsdag, fredag og lørdag. Til sammen spiller 111 nordiske artister på festivalen – de fleste i etableringsfasen, men også noen velkjente som har nytt materiale å by på.

Sjekk ut hele programmet her. 

Konsertene på by:Larm har vist seg å være viktige for resten av musikkåret. De du ser på scenene rundt i Oslo kommende uke, vil du mest sannsynlig se på opptil flere festivaler i sommer. Dersom du har lyst til å være blant dem som kan si «jeg så dem først» – da bør du lese videre.

Vi har nemlig en bunke med pass til de forskjellige dagene på by:Larm. De vil vi gjerne gi bort til festivalsultne lesere. Alt du trenger å gjøre, er å dele lista over de fem artistene du har mest lyst til å se på festivalen med oss i kommentarfeltet under. Vi trekker en vinner per festivaldag, som får ta med seg en venn på moroa.

Frist for innsending av din liste er tirsdag 25. februar kl 16 – vinnere blir kontaktet på den e-postadressen de har oppgitt ved kommentering i løpet av onsdag.

Du kan også vinne pass til festivalen ved å følge med på P3-programmene Christine og Ruben gjennom by:Larm-uka.

Slik så det ut på by:Larm i fjor: 

Bildegalleri by:Larm 2013.(Foto: NRK P3)