P3 på Bylarm

Festivalgjengerens- og hjemmesitterens guide til Bylarm finner du her.

Foto: Kim Erlandsen/NRK P3
Foto: Kim Erlandsen/NRK P3

Bransjefestivaljungelen kan virke ufremkommelig og kaotisk. Men ta det med ro – ingen grunn til fortvilelse. Du får Bylarm-stoffet du trenger på P3, og oversikten får du her.

Festivalgjengerens guide

Hvis du befinner deg i Oslo-området i løpet av helga, gjør du lurt i å sjekke ut Urørt-scenen. Ekstremt lurt. Tre dager – ni band vi har voldsomt trua på. Dette foregår fra 17 til 20 på Internasjonalen på Youngstorget. Det er 20 års aldersgrense, og koster nøyaktig null kroner å komme inn. Meld deg på Urørt-eventene på Facebook her: torsdag, fredag og lørdag.

Sjekk ut hvilke konserter Lydverket anbefaler her.

Se hele programmet for Urørt-scenen her!

Leif & the Future spiller på Urørt-scenen på fredag klokka 19 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).
Leif & the Future spiller på Urørt-scenen på fredag klokka 19 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3).

Etter at bandene har takka for seg blir det P3 klubb fra klokka 22 og utover. Torsdag er det Steinar, Tore og Bjarte fra Radioresepsjonen som står for platesnurringa. Fredag skal gutta fra Sexy diske opp med den beste musikken fra de siste 50 åra. Lørdag kommer Lydverket Allstars med Asbjørn Slettemark og Ruben Gran i spissen – og får du ikke lyst til å danse da, får du inngangspengene tilbake. Men det er jo fortsatt gratis.

Urørt-profiler til årets Bylarm

Hjemmesitterens guide

Foretrekker du å sitte hjemme med radio og/eller PC? Du kan forsatt oppleve Bylarm. “P3 på Bylarm” sender torsdag, fredag og lørdag – fra 20 til 21 – live på Youngstorget. Der får du oppleve artister som blant andre Jabaman og Rubik live i studio. Du får konsertanmeldelser, nyheter og sladder. I tillegg stikker Mari fra Urørt innom med helt ferske låter fra Urørt-scenen.


Jabaman stikker innom "P3 på Bylarm" for å spille live (Foto: Erlend Lånke Solbu/NRK P3)
Jabaman stikker innom "P3 på Bylarm" for å spille live (Foto: Erlend Lånke Solbu/NRK P3)

Hva er egentlig greia med Bylarm?

P3.no er ingen dum adresse å pugge før Bylarm. Her kommer du til å finne nyheter, bildegallerier og anmeldelser. Lydverkets anmeldere har planer om å ta for seg seks konserter daglig. Sånn at du i ro og mak kan sitte hjemme og finne ut om du gikk glipp av noe. I tillegg kan vi friste med Lydverket spanderer, up & coming Bylarm-artister som blir filma og presentert på p3.no. Dette funka veldig fint i fjor, se bare her:

Se bilder fra fjorårets Bylarm her!

Veldig kjapt oppsummert: Kom på Urørt-scenen, hør på P3 og følg med på P3.no!