Den nye P3-dagen er her!

“Miksteip” er første program ut på det nye sendeskjemaet. Les: Nye Hallo P3| Verdens rikeste land| Ny sendetid med RR

På mandag har et helt nytt musikkprogram premiere på P3. Fra klokken 09.00-11.00 skal eks-Bandemedlem Ken Wasenius-Nilsen og helt P3-ferske Ida Fladen lede programmet som har fått navnet Miksteip. Til nå har Ida underholdt Energy-lytterne sammen med tre menn. Når hun ikke er bortkommen i gangene på NRK Marienlyst, skal hun nå lage Miksteiper med Ken som har lang fartstid i P3.

Les mer om det nye sendeskjemaet her.

Ida (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– Det er en sann glede å få jobbe med Ken! Han er en glabass, og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å få det gøy sammen. Han synes nok kanskje jeg er litt rar (noe som er helt korrekt), men det må han bare lære seg å leve med, sier Ida.

– Ida er dyktig, underholdende og rar. Jeg må stadig slå henne på skuldrene fordi hun mener det bryter en forbannelse hun pådrar seg når hun går over kumlokk. Og så er hun redd for fugler. Og så spiser hun utelukkende frossen kyllingpostei. Men hvordan det er å jobbe med henne? Jo da, ganske rart, sier Ken.

Egen musikk

Ida ser frem til å være med på å utvikle et radioprogram helt fra bunnen av, og merker allerede endringen av arbeidstid på kroppen. Klokken 9 er som ettermiddagen for henne etter å ha vært programleder for morgenshowet på Energy. Mer bekymret er hun for makkeren sin som ikke har stått opp før klokken 10 på et helt tiår.

– Jeg må stå opp helt hasardiøst tidlig, sier Ken.

– For de fleste arbeidstakere høres det overkommelig ut, men kroppen min har vendt seg til livet som ettermiddagsprogramleder. Det er som ekstremsport: å hoppe utfor en klippe en gang i ny og ne kan alle gjøre, men å takle små forandringer som påvirker en hver eneste dag krever sin mann. Det kommer til å bli tøft for meg, men jeg får spille min egen musikk på radio! sier han.

Ida gleder seg til å dra Ken ut av morgentåken hver morgen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Nostalgisk og nytt

De skal snekre sammen en daglig totimers miksteip for lytterskaren, så navnet “Miksteip” kom av seg selv. Som lytter kan du forvente deg både kjent og ukjent musikk. De har latt seg inspirere av den nostalgiske kassetten og lar blant annet lytterne bestemme den siste låten i hver time.

Ken (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– Vi ønsker at musikken vi spiller skal trigge noe hos lytteren, for eksempel en følelse eller et minne. Ken og jeg skal dele våre musikkopplevelser, og vil gjerne høre det samme fra lytterne. Jeg gleder meg aller mest til å gi lytterne den følelsen man får når man hører en låt man ikke har hørt på lenge, sier Ida.

Selv om Ken heller mot den rocka enden av skalaen og Ida mot den poppete, har de én ting til felles: Hip Hop. Ida er sikker på at noe skikkelig gangster-rap kommer til å føre dem sammen.

– Ken har mer musikkerfaring enn meg og jeg forventer å lære mye av han, men håper også at jeg har en ting eller to å tilføre. Hva vet egentlig Ken Wasenius-Nilsen om Destiny´s Childs første år? avslutter Ida.

Miksteip har premiere mandag 6. februar.

15 Responses to “Den nye P3-dagen er her!”

 1. Anonym

  Grattis, Ida. Kommet deg over i ordentelig radio.

  PS: Her kan din co-host banne uten at du må ringe morra hans for å sladre.

 2. Holger Lockertsen

  Grattis med nytt program! Det høres bra ut! Kan eg få lov til å tipse om eit nytt band som ga ut ein ny singel på  norsk 1. januar og som har premiere på ny musikkvideo i morgon? 
  http://kustus.info – Lytt – og sjå video! 🙂

 3. Anonym

  Skal gi de en sjanse, men forventer ikke noen særlig annen musikk enn den spillelisten resten av P3-dj’ene bruker….

 4. Anonym

  begynner å bli gammel men dette var triste saker, nok et program med samme musikk som resten av smæla. Bring tilbake SEXY!!

 5. Anonym

  Herregud, for noe søppel. Hørt på siden 9 nå og hater allerede livet. Ken Wasenius Nilsen er uegnet for radio. Fryktelig slitsom fyr som er full av seg sjæl.
  P3 likner mer og mer på radio for fjortiser. Jeez!

 6. Anonym

  Herregud, for noe søppel. Hørt på siden 9 nå og hater allerede livet. Ken Wasenius Nilsen er uegnet for radio. Fryktelig slitsom fyr som er full av seg sjæl.
  P3 likner mer og mer på radio for fjortiser. Jeez

 7. Anonym

  Herregud,MIKSTEP, for noe søppel. Hørt på siden 9 nå og hater allerede livet. Ken Wasenius Nilsen er uegnet for radio. Fryktelig slitsom fyr som er full av seg sjæl.
  P3 likner mer og mer på radio for fjortiser. Jeez

 8. Eirik Bjerknes Kolstad

  Håpløse greier… 
  Som nevnt tidligere er dette “hits for kids” radio, men med en programleder fra Energy (på 14?) er det vel nettopp dette P3 ønsket.

 9. torerlingthømtruud

  All fornyelse er bra! Godt at P3 utvikler seg og at det ikke bare er 40-åringer som lager radio for 40-åringer som tror de er 25. Lykke til, Ken og Ida!

  • Anonym

   Enig men dette var mer av det samme. Regresjon er ikke det samme som progresjon!!

 10. Martin Torp

  Hvilken kanal er det vi hører på nå? Radio Metro, NRJ, Voice, superhits, 40hits i minuttet eller?

  Hostene passer bedre i andre kanaler… 😉