Se Pitch Episode 2: Humorteori

6
Skrevet av:
Publisert 11:58 26 November, 2010


Etter en mindre heldig pitche-seanse foran sjefene i forrige uke, har Marit og Kristine prøvd å tilnærme seg oppgaven mer teoretisk. Det viser seg å være mange regler innen humor. Sjefen ville at de skulle la seg inspirere av hva andre komikere har gjort, og de har jobbet med å se på humor på nettet. Denne gangen har Jo Raknes invitert en kjent komiker til å komme og hjelpe til å evaluere det de pitcher inn. Dette er den andre uken av prosjektet ‘Nytt humorprogram til de unge’, som skal trekke de unge tilbake til NRK. Mye står på spill for både NRK, Kristine Riis og tilkallingsvikaren Marit Støre Valeur.

Del "Se Pitch Episode 2: Humorteori"
 

6 kommentarer på “Se Pitch Episode 2: Humorteori”

 1. Jon skrev:

  Ævv, så pinlig. Hvilken sjef ville gitt disse jentene en sjanse til nå?

 2. Marit skrev:

  Heeeei. Jeg har kontrakt ut året, da. Det er jo ikke så lett. Humor er jo det vanskeligste man kan gjøre.

 3. Kristin skrev:

  Jeg ELSKER Pitch! Foreløpig en litt uoppdaget perle 🙂 Blogg-“funnene” er hilarious. Fantastisk med kommentarer fra folk som ikke har skjønt opplegget. Smask!

 4. Anito skrev:

  Det er noe herlig manndig over denne Marit-personen. Den mørke kraftige stemmen og det lett androgyne fjeset. Kombinert med humortekstforfatter meta-humor, tilsynelatende med jenter som selv jobber med humor som målgruppe, er resultatet så og si uslåelig. The Comedy Bible har de lest, kan man se. Tipper de har skummet gjennom The Comic Toolbox også.

 5. Marit skrev:

  Manndig Marit-person, androgynt fjes. Hm. Det lukter komplimenter av dette. En kjent vismann sier denne uken at de jentene som driver med humor er ofte morsomst på litt manndige premisser. Jeg sier takk, jeg.

 6. Nygård skrev:

  Dette er liksom ikke hysterisk morsomt og jeg forstår ikke helt humoren, men det er nettop dette som gjør at jeg nesten må se videre. Snedig.

Legg igjen en kommentar