– Drit og dra

– Drit og dra

8
Skrevet av:
Publisert 14:58 2 February, 2011

Etter mandagens kunngjøring om at Gatas Parlament får en ny sjanse i årets MGP, var det egentlig bare flaks(?) at vi hadde invitert rapgruppa fra Oslo på besøk dagen etter.

– Det viser seg jo at MGP styres etter en kombinasjon av regler fra Tommyball og Joker Nord, så nå er vi inne igjen, og vi er overlykkelige! sier en av brødrene Borgemoen.

De tre (venstreradikalt politiske) rapperne måtte dermed avlyse helgens planlagte spillejobber, for å kunne øve til lørdagens sistesjanse. Men denne lørdagen oppstår enda fler nye regler: nå skal de nemlig duellere mot The Lucky Bullets, noe DJ Don Martin ser på som tøff konkurranse.

– Men vi venter vel egentlig også på at det skal komme noen flere regler underveis, at vi må snurre et hjul, skyte, stå på henda eller regne sånne mattespørsmål, sier den artige lille skrulla.

intervju

Foto: Jonas Jeremiassen TomterMed seg hadde de trekkspillkongen Stian Carstensen og låtskriver-medskyldige Jester, som sammen med dem framførte MGP-låten «Jobbe litt mindre og tjene litt mer»Etterfulgt av en norsk versjon av Lily Allens «Fuck You», som de oversatte til «Drit og dra». Låten hadde også – ikke overraskende – et politisk budskap.Deretter ble dagens festlige besøk ble avsluttet med Don Martins egenkomponerte topp 3-liste:

Topp 3 dummeste grunner til å gå i krig:

3. Stian Carstensen! Trekkspill foran krig!
2. Setningen «Det er ikke deg, det er meg»
1. Bombe noen til demokrati …
topp 3

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Del "– Drit og dra"