Magiske Susanne Sundfør

13
Skrevet av:
Publisert 15:11 19 March, 2012

En av poppens fineste og klareste stemmer Live i Popsalongen. Bonus 1: cover av Rihannas “We Found Love”. Bonus 2: bokanbefalinger.

Neste mandag slippes Susanne Sundførs 3. album The Silicone Veil. Den hjerteskjærende singelen «White Foxes» er listet her på P3. Videoen til låten er ingenting for sarte sjeler. En ung gutt bærer på en død rev, en mann opereres for hjernesvulst, Susanne står ute i en kald, naken og snøkledt skog og spiller på et gammelt svart piano alene.
– Jeg begynte å gråte første gangen jeg så videoen, sier Susanne selv.

Men bak et stort sort flygel spilte hun “White Foxes” i hyggeligere omgivelser Live i Popsalongen.

Hør Susanne Sundfør – “White Foxes”
white foxes

Coverlåten Susanne valgte seg var Rihanna og Calvin Harris’ “We Found Love”.

Hør Susanne Sundførs versjon av Rihanna + Calvin Harris – “We Found Love”
we found love


BOKANBEFALINGER FRA SUSANNE

I det norske musikkmagasinet ENO har Susanne Sundfør uttalt at hun ikke nødvendigvis hører så mye på musikk, men lar seg inspirere av bøker. Derfor – vær så god. Anbefalinger fra Susanne.

Imot naturen av Tomas Espedal
Susanne mener: Dette er den beste boka jeg har lest på lenge. Den er helt fantastisk. I hvert fall hvis man går igjennom et brudd eller har kjærlighetssorg, er den helt nydelig.

Diktsamling: Meditations in an Emergency av Frank O’ Hara
Susanne mener: Den er litt obskur og vanskelig å forstå. Jeg har store problemer med å forstå mye av det, men jeg liker bildene og stemningene. Jeg fant boka etter å ha sett en Mad Men-episode hvor Don Draper er deppa på bar og leser den.

Del "Magiske Susanne Sundfør"