10 spørsmål med the one and only Tore Allright Bratseth

2
Skrevet av:
Publisert 9:00 26 March, 2012

En helt. En kriger. En personlighet. Vi gir de 10 spørsmålene til Tore Bratseth fra The Batallion og nå også Studfaust.

Tore Bratseth, eller Stud Bronson, er verdens største Twisted Sister-fan, en av verdens største Motörhead-fans, spiller i det svært gode metal-bandet The Batallion, og nå har han også laget nytt prosjekt som heter Studfaust sammen med Bård Eithun (også kalt Faust, Studfaust, get it?). Studfaust har nettopp gitt ut sin første vinyl-singel, og vi feirer med spørsmåls-galore med en av de mest ekte i hele vide verden.

1. Hvem er du og hva skjer?

Jeg er Tore “Allright” Bratseth (aka Stud Bronson), og jeg har akkurat spilt inn en singel sammen  med Bård Eithun under navnet STUDFAUST. Ute på Soulseller Records nå. KUN på vinyl 7″. Folk som er interessert i musikk har platespiller, og ikke mp3-filer eller hva faen slags kjedelige medium ungdommen sokner til nå til dags. Singelen inneholder to låter “Half Human ,Half Dynamite” og “1980’s ladies”.

2. Den første platen du kjøpte?

Jeg syns å huske det var Judas Priest “Stained Class” jeg kjøpte for egne penger. De første jeg tjuvlånte av fatteren var “The Beatles “For Sale” og Motörhead “Bomber”.

3. Er det et band du elsker som alle vennene dine hater, eller som du ikke tør fortelle at du elsker? Hvisk det til oss.

Ja, Helene fra “Helene og gutta” serien. Jeg var “grupie” da hun spilte i Grieghallen i 1995. Møtte hun to  ganger med noen måneders mellomrom.!! Ha ha ha! Det ble bare med noen kyss på kinnet. But I have the pictures to prove it! Ha ha ha!

4. Taco; lefse eller skjell?

Ja takk alt sammen, Jeg har en jævlig apetitt på nesten ALT!!

5. Hva er den rareste maten du har blitt servert backstage?

En gang i Spania fikk vi en svær genmanipiulert og lunken tomat med ett eller annet drit oppi. Den het visst “tomato surprise”. Jeg har ikke en ringeste ide om hva som var inni den, men det så ut som sæd.

6. Black Sabbath eller Iron Maiden, og hvorfor?

Black Sabbath, fordi de var farlige en gang i tiden. Iron Maiden er et jævlig bra band selvsagt, men de er litt for snille gutter for min smak, og Bruce Dickinson har jo til og med kort hår, og har i dag  et for “moderne” preg etter min smak.Black Sabbath har mørkere tekster og fetere riff og låter syns nå jeg da, men smaken er som baken. Dessuten er de eldre enn Iron Maiden og det er alltid et pluss.

7. Hvilke tre låter vil du ha i begravelsen din?

The Batallion “Born In a Grave” , Twisted Sister ” We’re Not Gonna Take It” , og Motorhead  “Bomber”.

8. Lær, spandex eller dongeri, og hvorfor?

Dongeri. Fordi det passer så godt med sy-på merker og buttons med favorittbandene på dongerivester. Dessuten er ingenting mer sexy enn tighte jeans.

9. Hvorfor spille musikk egentlig?

For å kanalisere ut det indre rock n’ roll-kaoset man har inni seg og være en motpol til folk med dress og slips (som man ALDRI kan stole på), og aller viktigste: to have a fucking great time!! Som Dee Snider sa: “When it’s like this I feel the music shotin’ through me. There is nothin else that I would rather do! I WANNA ROCK!! “. Frysninger nedover ryggen. Den feelingen får jeg kun med ekte rock n’ roll, punk og metal.

10. Beskriv musikken din på en linje, og svar oss på hvorfor Pyro-leserne skal sjekke ut bandet ditt

Musikken min er opprørsk og gammeldags. Den er ikke gjennomtenkt, den er gjennomført. Hvorfor skal folk høre på det??? Fordi det kan muligens hende de får lyst å ta en fest, og det er jo aldri å forakte….he he.

ALLRIGHT!!!

Tags: , , , ,

Del "10 spørsmål med the one and only Tore Allright Bratseth"