Delta i Pyros kåring for 2014

0
Skrevet av:
Publisert 20:00 22 December, 2014

pinell

Vi skal som vanlig finne ut hva dere der ute synes er det aller beste fra 2014. Vi sparker i gang lytterkåringen og gir vekk en magisk radio til en av de som deltar.

Som alltid sier vi at det viktigste er å delta i Pyros lytterkåring og ikke det å vinne. Men det kan jo være greit å vinne radioen du ser over likevel. Det er en slags magisk radio som tar inn både FM, DAB, DAB+ og internetkanaler. Vi gir vekk en slik til en av dere som sender inn svar på årets lytterkåring. Vi kjører denne avstemmingen gjennom hele desember, og så kommer som alltid resultatene like over nyttår.

Det har skjedd mye godt innen metal, hardrock og hardcore over hele verden gjennom året, men hva har vært det aller aller beste? Fenget comebacket til At The Gates eller Slipknot? Var konsertene på Tons Of Rock i Halden noe for deg? Har Audrey Horne laget årets låt med Out Of The City? Er Kampfar årets band i Norge? Du sitter på svarene og vi vil gjerne notere disse ned og telle opp i januar.

Send dine valg innen kategoriene under og vær med å bestemme de offisielle Pyro-listene 2014. Merk at du ikke trenger å svare på alle kategoriene og at vi ser gjennom fingrene om du ikke klarer å snevre svaret inn til kun ett valg per kategori. Merk også at du kan tenke deg godt om og bruke hele desember på å sende inn. Vi teller opp stemmer 1. januar. Send valgene dine til oss via pyro@nrk.no og legg ved adressen din, så er du med både i trekning av radio og i utformingen av listene.

Vi kjører følgende kategorier i år:

ÅRETS ALBUM

ÅRETS LÅT

ÅRETS KONSERT I NORGE

ÅRETS NORSKE BAND

ÅRETS INTERNASJONALE BAND

Les tidligere års kåringer her:

Kåring 2013

Kåring 2012

Kåring 2011

Tags: ,

Del "Delta i Pyros kåring for 2014"