Mer Motörhead-nytt, Lemmy debuterer snart med solo-album

3
Skrevet av:
Publisert 10:30 27 February, 2012

(foto: Pontus Lundahl, Scanpix)

Lemmy skal snart debutere. Laaangt ut i sin egen karriere.

Lemmy Kilmister er personifiseringen av rock. I over førti år har mannen med cowboyhatten levd ut rockemyten som få andre, men likevel er Lemmy fremdeles levende og fremdeles svært aktiv. Gjennom karrieren har Kilmister bært utstyr for The Jimi Hendrix Experience, han har spilt spacerock med Hawkwind, han har deltatt på en haug med samarbeidsprosjekter og duetter, vært skuespiller, og ikke minst laget en rekke album med Motörhead.

Men det er en ting Lemmy ikke har gjort. Han har aldri laget et helt solo-album. Det dukket opp en plate kalt Damage Case for noen år siden, men det var bare en oppsamling av cover-låter og musikk som Lemmy har gjort utenfor band-konstellasjonene sine. Og nå, langt ut i karrieren og enda lenger ut i livet, er altså Lemmy Kilmister i full gang med sin solo-debut på plate.

I et intervju med San Francisco Weekly forteller Lemmy at han nesten er ferdig med et album der blant andre Dave Grohl, The Damned, Reverend Horton Heat og Joan Jett er gjester. Lemmy nevner også at han prøver å få med Skin fra Skunk Anansie og supergitarist Jeff Beck på innspillingen, og at albumet mest sannsynlig vil dukke opp neste år, men utelukker ikke at platen kan dukke opp mot slutten av 2012. En ekstremt sen debut er altså i emning.

Tags: , , ,

Del "Mer Motörhead-nytt, Lemmy debuterer snart med solo-album"